SCHLEICH Valkohäntäpeura 14709
toistaiseksi loppuunmyyty

SCHLEICH Valkohäntäpeura 14709

  • Toimitusaika: Tuote on loppuunmyyty
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
4,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A093687

SCHLEICH Valkohäntäpeura 14709
Valkohäntäpeura
Tuotenumero: 14709

Wild Life

Valkohäntäpeura on yhdeksän Yhdysvaltojen osavaltion ja kahden Kanadan provinssin tunnuseläin.

Valkohäntäpeurat viettävät aamut ja illat laiduntamalla. Ne ovat kasvinsyöjiä ja syövät vihreitä kasveja ja pähkinöitä. Peurat elävät pienissä laumoissa, joihin kuuluu yleensä vain emo ja sen vasat. Urospeuroilla on upeat sarvet, ja ne elävät pienissä 3–4 yksilön laumoissa. Sekä uroksen että naaraan turkki on punaruskea kesällä ja harmaa talvella. Koska niillä ei nykyisin ole juurikaan luontaisia vihollisia, peurakannat voivat kasvaa niin suuriksi, että ruoka ei riitä. Peurat ovat lehmien tavoin märehtijöitä: niillä on neljä mahaa, ja ne märehtivät osittain sulanutta ruokaa. Tämän monimutkaisen prosessin ansiosta peurat voivat syödä esimerkiksi varpuja, joita useimmat eläimet eivät pysty sulattamaan.

Huom!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pakkaus sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Iloa pienille ja isoille

Jo monien vuosien ajan on Schleich tuonut niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Huolellinen työnjälki tarjoaa jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.