SCHLEICH Simmental-sonni 13800

SCHLEICH Simmental-sonni 13800

  • Varastossa
  • Toimitusaika: n. 3–7 arkipäivää
  • Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
  • Vielä 5 kpl saatavilla!

7,50 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Tuotenro: A182775

SCHLEICH Simmental-sonni 13800
Karja viettää päivästään kuudesta seitsemään tuntia syöden. Ne pitävät välillä lyhyitä taukoja märehtiäkseen. Tätä varten ne hakeutuvat laitumella rauhalliseen paikkaan.

Lehmillä ei ole yläleuassaan etuhampaita. Siksi ne pitävät ruohosta tiukasti kiinni alaleuan hampailla ja hampaattomalla yläleualla. Sitten ne katkaisevat ruohotupon nykäisemällä voimakkaasti kielellään. Osittain hienonnettu ruoho niellään, muunnetaan märepalaksi ja pureskellaan sitten toisen kerran. Tätä prosessia kutsutaan märehtimiseksi. Usein sanotaan, että lehmillä on neljä mahaa, mutta oikeastaan niitä on vain yksi, jossa on kolme pientä lokeroa, joiden läpi ravinto kulkee ensin: pötsi, verkkomaha, satakerta ja lopulta varsinainen maha: juoksutusmaha.

Sonnien paino voi nousta päivässä 1200–1500 grammaa.
    Tuotetiedot:
  • Teema: Farm World
  • Ikäsuositus: alk. 3 v.
Huomio!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pakkaus sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!

Lisätarvikkeita

Hinta
7,50 €
Hinta
4,99 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Iloa pienille ja isoille

Jo monien vuosien ajan on Schleich tuonut niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Huolellinen työnjälki tarjoaa jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.
SCHLEICH Simmental-sonni 13800
7,50 €