Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Schleich Plesiosaurus 15016
toistaiseksi loppuunmyyty
Hinta
12,84 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotteita sarjasta Schleich Dinosaurs

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A270368

EAN: 4055744029776

Schleich Plesiosaurus 15016
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Plesiosaurus oli esihistoriallinen matelija, joka asui meressä ja ruokkii pääasiassa kaloja.

Plesiosaurus oli esihistoriallinen matelija, joka asui meressä ja ruokkii pääasiassa kaloja. Sen lisäksi, että pitkä kaula oli näkyvä, myös uintitavansa: Sen sijaan, että hän soutuisi melonmuotoisilla eunoillaan, hän siirtyi eteenpäin siipisyntyisillä liikkeillä - kuten merilapsi rupikonna.

Plesiosaurus näytti käärme ja merilapsi-rupikonna sekoitus.

Tuotetiedot:
  • Toiminnot: joustavalla kaulalla
  • Mitat (L x K x H): 15,3 x 11,6 x 2,6 cm
  • Ikä: alkaen 3 vuotta
arvostus
Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille . Sisältää pieniä osia, jotka voidaan niellä. Tukahtumisvaara!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Schleich ilahduttaa pieniä ja vähän isompiakin

Schleich tuo niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Laadukkaat tuotteet tarjoavat jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.

Schleich rikastaa lapsen elämää

Schleichin lelut kehittävät lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Leikin lomassa lapsen hienomotoriikka kehittyy ja lapsi oppii tunnistamaan monenlaisia eläimiä, mikä voimistaa lapsen tunnesidettä luontoon.

Schleichin tuotekirjo

Schleichin valikoimaan kuuluu kuusi erilaista teemamaailmaa. Maatalouteen keskittyvä ”Farm World” tutustuttaa lapset maataloustuotannon jännittävään maailmaan. Bayala-teemamaailma on taas täynnä mielikuvitusolentoja, kuten yksisarvisia ja haltioita. Yksi suosituimmista tuotteistamme tässä maailmassa on Schleichin Ratsastuskeskus. Joulun alla Schleichin joulukalenteri ja sen 24 ovea tuovat iloa lapsen kuin lapsen maailmaan. Muita maailmoita ovat ”Horse Club” ja ”Wild Life”. Näin valikoimassamme on jokaiselle jotakin, joko keräiltäväksi tai leikkejä rikastamaan.

Suosituimmat tuotteemme