Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

SCHLEICH Peräkärryllä varustettu mönkijä ja metsänvartija 42351
toistaiseksi loppuunmyyty

SCHLEICH Peräkärryllä varustettu mönkijä ja metsänvartija 42351


Hinta
41,25 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A221393

EAN: 4055744013980

SCHLEICH Peräkärryllä varustettu mönkijä ja metsänvartija 42351
CROCO-viidakontutkimusaseman lisäsarja. Seuraa mönkijällä kulkevaa metsänvartija Alexia vauhdikkaalle tutkimusretkelle läpi villin viidakon. Auta metsänvartija Alex suuressa viidakossa ja vaikeakulkuisessa maastossa tutkimaan kaukaisia paikkoja, tarkkailemaan harvinaisia eläimiä tai kuljettamaan loukkaantuneita eläimiä CROCO-tutkimusasemalle Houkuttele tiikeri rampin kautta kuljetushäkkiin ja kuljeta se mönkijällä tutkittavaksi perusleiriin. Metsänvartija Tom tiimeineen suorittaa jännittävää tehtävää. CROCO-viidakontutkimusasema on villien seikkailujen lähtöpaikka. Täältä eläinlääkäri Mary ja metsänvartijat Tom ja Alex lähtevät tutkimusretkilleen mönkijällä tai kumiveneellä. Leikkisarja sisältää ajettavan mönkijän, irrotettavan perävaunun, metsänvartijan, tiikerin, kuljetushäkin ja varusteita. Tutustu myös muihin CROCO-tutkimusasemaan liittyviin leikkisarjoihin ja täydennä omaa leikkimaailmaasi!

Lisätietoja:
  • Teema: Wild Life
  • Viidakon eläinten kuljettamiseen CROCO-tutkimusasemalle
  • Perävaunu sopii kaikkiin Schleich®-ajoneuvoihin
  • Irrotettava häkki Avattava ja suljettava luukku
  • Irrotettava perävaunu
  • Mitat: 23 x 11 x 19 cm (L x S x K)
  • Ikäsuositus: 5-vuotiaasta alkaen
Huomio
Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Schleich ilahduttaa pieniä ja vähän isompiakin

Schleich tuo niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Laadukkaat tuotteet tarjoavat jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.

Schleich rikastaa lapsen elämää

Schleichin lelut kehittävät lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Leikin lomassa lapsen hienomotoriikka kehittyy ja lapsi oppii tunnistamaan monenlaisia eläimiä, mikä voimistaa lapsen tunnesidettä luontoon.

Schleichin tuotekirjo

Schleichin valikoimaan kuuluu kuusi erilaista teemamaailmaa. Maatalouteen keskittyvä ”Farm World” tutustuttaa lapset maataloustuotannon jännittävään maailmaan. Bayala-teemamaailma on taas täynnä mielikuvitusolentoja, kuten yksisarvisia ja haltioita. Yksi suosituimmista tuotteistamme tässä maailmassa on Schleichin Ratsastuskeskus. Joulun alla Schleichin joulukalenteri ja sen 24 ovea tuovat iloa lapsen kuin lapsen maailmaan. Muita maailmoita ovat ”Horse Club” ja ”Wild Life”. Näin valikoimassamme on jokaiselle jotakin, joko keräiltäväksi tai leikkejä rikastamaan.

Suosituimmat tuotteemme