Schleich Horse Club -Pura Raza Española-ori 13923

Schleich Horse Club -Pura Raza Española-ori 13923


7,54 €
Hinta
6,95 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotteita sarjasta Schleich Horse Club

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A300106

EAN: 4059433305134

Schleich Horse Club -Pura Raza Española-ori 13923
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Schleich ® Horse Clubin Pura Raza Española-ori osoittaa henkisen poseeransa kautta kuinka paljon Andalusian tulta hänessä on


Schleich ® Horse Clubin Pura Raza Española-ori on ylpeä musta hevonen tyylikkäästi kaareva kaula, jalo pään muoto, pitkä, juokseva harja ja rehevä häntä.
Tämän rodun hevoset ovat usein väärässä andalusialaisten kanssa - ja päinvastoin. Tämä ei ole tuskin yllättävää, koska he ovat itsenäinen jalostuslinja andalusialaisten sisällä.
Jotta hevoset erotettaisiin muista hevosista, peruskirjat pidetään kiinteiden sääntöjen mukaisesti.

Tuotetiedot:
  • Teemamaailma: Hevosklubi
  • mitat (pituus x leveys x syvyys): 14,4 x 4,2 x 11,5 cm
  • Ikä: 3 vuodesta
Huomio.
Ei sovellu alle kolmen vuoden ikäisille lapsille. Sisältää pieniä osia, jotka voidaan niellä. Tukehtumisvaara!

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Schleich ilahduttaa pieniä ja vähän isompiakin

Schleich tuo niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Laadukkaat tuotteet tarjoavat jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.

Schleich rikastaa lapsen elämää

Schleichin lelut kehittävät lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Leikin lomassa lapsen hienomotoriikka kehittyy ja lapsi oppii tunnistamaan monenlaisia eläimiä, mikä voimistaa lapsen tunnesidettä luontoon.

Schleichin tuotekirjo

Schleichin valikoimaan kuuluu kuusi erilaista teemamaailmaa. Maatalouteen keskittyvä ”Farm World” tutustuttaa lapset maataloustuotannon jännittävään maailmaan. Bayala-teemamaailma on taas täynnä mielikuvitusolentoja, kuten yksisarvisia ja haltioita. Yksi suosituimmista tuotteistamme tässä maailmassa on Schleichin Ratsastuskeskus. Joulun alla Schleichin joulukalenteri ja sen 24 ovea tuovat iloa lapsen kuin lapsen maailmaan. Muita maailmoita ovat ”Horse Club” ja ”Wild Life”. Näin valikoimassamme on jokaiselle jotakin, joko keräiltäväksi tai leikkejä rikastamaan.

Suosituimmat tuotteemme

Schleich Horse Club -Pura Raza Española-ori 13923
Schleich Horse Club -Pura Raza Española-ori 13923
7,54 €
6,95 €