SCHLEICH Hanhi 13799
SCHLEICH Hanhi 13799
SCHLEICH Hanhi 13799
5,90 €
Hintaan sisältyy ALV.

SCHLEICH Hanhi 13799


Hinta
5,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A182774

SCHLEICH Hanhi 13799
Kesyt hanhet polveutuvat villeistä harmaahanhista. Ne ovat erittäin uskollisia eläimiä, jotka viihtyvät parhaiten suurissa hanhiparvissa ja viettävät koko elämänsä kumppaninsa kanssa.

Kesyt hanhet ovat erittäin sosiaalisia, älykkäitä eläimiä, joilla on hyvä muisti. Ne muistavat kohtaamisia ihmisten ja eläinten kanssa pitkänkin ajan takaa – vielä silloinkin, kun me olemme jo unohtaneet. Jos maatilan pihalle ilmestyy vieraita ihmisiä, hanhet havaitsevat sen heti. Ne eivät tietenkään hauku, mutta ne herättävät huomiota huutelemalla äänekkäästi ja ne voivat myös nokkia melko kovasti nokallaan. Toisin kuin koiria, niitä ei voi ”lahjoa” ruualla. Siksi joillakin tiloilla on hanhia vahtikoiran sijaan.

    Tuotetiedot:
  • Teema: Farm World
  • Ikäsuositus: alk. 3 v.
Huomio!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pakkaus sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Iloa pienille ja isoille

Jo monien vuosien ajan on Schleich tuonut niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Huolellinen työnjälki tarjoaa jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.

Suosituimmat tuotteemme

SCHLEICH Hanhi 13799
5,90 €
Suositut merkit