SCHLEICH Dunkleosteus 14575

SCHLEICH Dunkleosteus 14575


ovh¹
14,99 €
Hinta
13,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
1,09 € (7%)
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A182782

SCHLEICH Dunkleosteus 14575
Dunkleosteus oli panssaroitu kala, joka oli pituudeltaan kahdeksasta kymmeneen metriä, mikä oli devonikaudella epätavallisen suuri. Se oli yksi vedenalaisen maailman ensimmäisistä jättiläisistä, yhdessä Titanichthysin kanssa.

Dunkleosteus eli 130-150 miljoonaa vuotta ennen ensimmäisiä dinosauruksia. Se oli peloton metsästäjä, joka pystyi puraisemaan uskomattoman nopeasti ja söi haita, ja jopa lajitovereitaan, jos muuta saalista ei ollut saatavilla. Luurankojen vierestä on usein löydetty kalafossiileja, jotka ovat olleet vain puoliksi sulaneita. Siksi tutkijat uskovat, että panssaroitu kala ei pystynyt pureskelemaan kovinkaan hyvin ja että se nieli saaliinsa suurina palasina. Se nimettiin paleontologi David Dunklen mukaan. Sana "osteos" on kreikkaa ja tarkoittaa "luuta".

Hampaiden sijaan Dunkleosteuksella oli pitkiä, teräviä luisia levyjä vahvassa leuassaan.

    Tuotetiedot:
  • Teema:
  • Esihistorialliset eläimet
  • Liikkuva alaleuka
Huomio!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pakkaus sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Iloa pienille ja isoille

Jo monien vuosien ajan on Schleich tuonut niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Huolellinen työnjälki tarjoaa jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.
SCHLEICH Dunkleosteus 14575
ovh¹ 14,99 €
13,90 €
Suositut merkit