Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Schleich Dinosaurukset Suuri tulivuoriretki, 42564
toistaiseksi loppuunmyyty
Hinta
123,05 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A310165

EAN: 4059433449319

Schleich Dinosaurukset Suuri tulivuoriretki, 42564
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Suuren tulivuori-retkikunnan tutkija Yuki osoitteesta Schleich ® Dinosaurukset kerää kaikkea dinosauruksiin liittyvää tutkimuskonttiinsa.

Yhtäkkiä hän kuulee kovan jyrinän, koko vuori tärisee ja savua nousee! Hän reagoi nopeasti kuin nuoli ja hyppää pakoliukuunsa, joka kuljettaa hänet tulivuoren alla olevaan salaiseen luolaan. Juuri ajoissa, sillä tulivuori purkautuu!

Kun Yuki piiloutuu salaiseen luolaan ennen tulivuoren purkautumista, hän löytää sieltä kimaltelevia kristalleja!

Purkautumistoiminto voi sinkoa kiviä ulos tulivuoren kraatterista. Myös tulivuori värisee ja savua nousee. LED-valotoiminto, joka on integroitu laavavirtaan sekä joihinkin kiviin, luo jännittävän leikkitunnelman!

Tulivuoren takaosassa oleva estekenttä luo lisää leikkitoimintaa.

Suuren tulivuoriretken huippu light ovat kaksi dinosaurusta, jotka sisältyvät leikkisarjaan eksklusiivisella erikoismaalilla.

Tuotetiedot:
 • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 45,7 x 43,5 x 35,7 cm.
 • Teemamaailma: Dinosaurukset
 • Dinosaurus erikoismaalauksessa
 • Jännittävä esteiden rata tulivuoren ympärillä
 • Tulivuori, jossa on purkautumistoiminto
 • Tulivuori värähtelee purkautuessaan
 • Cool smoke -toiminto
 • Vaarallisella dino-äänellä
 • Schleich ® -hahmot on mallinnettu yksityiskohtaisesti ja ne edustavat kasvatuksellisesti arvokasta leikkiä.
 • Sisältö: 1x dino tutkija Yuki, 1x Giganotosaurus, 1x Ankylosaurus, 1x tulivuori, 1x säiliö, 1x kaide säiliö, 1x kaide silta, 1x silta, 1x kaiteen yläosa, 1x kaiteen kulma, 1x ammuksen pidike, 1x kivimarmori, 2x kivi iso, 3x kivi keskikokoinen, 4x kivi pieni, 2x kristalli iso, 2x kristalli pieni, 1x liaani, 2x kasvi iso, 3x kasvi pieni, 1x tippukivi, 4x nappiparisto.
 • Vaatii 4 x nappiparistoa (sisältyy) ja 3 x AA-paristoa (ei sisälly).
 • Ikä: alkaen 4 vuotta

Huomio
Lisäksi tarvitaan 3 AA-paristoa. Nämä eivät sisälly sarjaan.

Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Pieniä osia ja pieniä palloja, tukehtumisvaara. Älä tähtää silmiin tai kasvoihin. Älä ammu vieraita ammuksia. Lelu tuottaa valon välähdyksiä, jotka voivat aiheuttaa epilepsiaa herkillä henkilöillä. Säilytysohjeet. Käytä laitetta vain sisätiloissa ja suojaa se kosteudelta.Käytä vain suositeltuja paristoja. Ladattavat paristot vain irrotettuina ja aikuisen valvonnassa l aden . Älä koskaan käytä ei-ladattavia paristoja l aden ! Älä käytä erityyppisiä paristoja tai uusia ja käytettyjä paristoja yhdessä. Huomioi napaisuus paristoja asetettaessa. Poista paristot, jos niitä ei käytetä pitkään aikaan. Älä oikosulje liittimiä. Älä hävitä käytettyjä paristoja kotitalousjätteen mukana.

Lisätarvikkeita

Hinta
12,99 €
Hinta
15,00 €
Hinta
15,57 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Schleich ilahduttaa pieniä ja vähän isompiakin

Schleich tuo niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Laadukkaat tuotteet tarjoavat jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.

Schleich rikastaa lapsen elämää

Schleichin lelut kehittävät lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Leikin lomassa lapsen hienomotoriikka kehittyy ja lapsi oppii tunnistamaan monenlaisia eläimiä, mikä voimistaa lapsen tunnesidettä luontoon.

Schleichin tuotekirjo

Schleichin valikoimaan kuuluu kuusi erilaista teemamaailmaa. Maatalouteen keskittyvä ”Farm World” tutustuttaa lapset maataloustuotannon jännittävään maailmaan. Bayala-teemamaailma on taas täynnä mielikuvitusolentoja, kuten yksisarvisia ja haltioita. Yksi suosituimmista tuotteistamme tässä maailmassa on Schleichin Ratsastuskeskus. Joulun alla Schleichin joulukalenteri ja sen 24 ovea tuovat iloa lapsen kuin lapsen maailmaan. Muita maailmoita ovat ”Horse Club” ja ”Wild Life”. Näin valikoimassamme on jokaiselle jotakin, joko keräiltäväksi tai leikkejä rikastamaan.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Schleich Dinosaurukset Suuri tulivuoriretki, 42564
4.9
17 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 15
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

suomenkieliset arvostelut:

Näytä lisää arvosteluja
Sisältöä ladataan...

Suosituimmat tuotteemme