SCHLEICH Biisoni 14714
Hinta
9,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A091835

SCHLEICH Biisoni 14714
Biisoni
Tuotenumero: 14714

WILD LIFE

Biisonit ovat laumaeläimiä. Täydessä vauhdissa ne juoksevat jopa 55 kilometrin tuntivauhdilla.

Biisoni, josta käytetään myös nimitystä buffalo, on Pohjois-Amerikassa elävä erittäin vahva ja raskasrakenteinen villi karjaeläin. Sen etuosa on paksun tumman karvan peitossa.

Yli 1,8 metrin korkuinen ja yli tonnin painoinen biisoni on todella väkevä kaarevasarvinen nisäkäs. Biisonit elävät preerialla ja syövät monenlaisia kasveja. Kasvisruokavaliosta huolimatta ne ovat hyvin kiivaita. Biisonit tunnetaan aggressiivisuudesta, ja ne ovat yllättävän ketteriä kokoisikseen. Biisonit syövät aamulla ja illalla ja torkkuvat päivällä. Sarvikuonojen tavoin ne nauttivat pölyssä tai mudassa piehtaroinnista. Biisonit elävät laumoissa, pitävät vartiota susien varalta ja urokset puolustavat lehmiä ja vasikoita lähestyviltä vihollisilta.

• Uhanalaisuus: Silmälläpidettävät [NT]
• Luontainen elinalue: Pohjois- ja Etelä-Amerikka
• Ensisijainen elinympäristö: savanni, pensasaro

Huom!
Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Pakkaus sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Schleich

Iloa pienille ja isoille

Jo monien vuosien ajan on Schleich tuonut niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Huolellinen työnjälki tarjoaa jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.

Suosituimmat tuotteemme

SCHLEICH Biisoni 14714
9,90 €
Suositut merkit