10% mm. lastenvaunuista* ☀️
10% mm. lastenvaunuista* ☀️
Kopioi etukoodi:
REIS8232
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
SCHLEICH Andalusialaisvarsa 13822

Hinta
5,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A201164

EAN: 4059433025575

SCHLEICH Andalusialaisvarsa 13822
SCHLEICH figuurit ovat todenmukaisesti suunniteltuja, rakkaudella käsintehtyjä ja pedagogisesti tärkeisiin leikkeihin soveltuvia. Andalusialaisvarsat ovat vasta 6-7 vuoden ikäisinä täyskasvuisia. Se on paljon myöhemmin kuin muiden rotujen kohdalla. Niille opetetaan hiljakseen kuinka ollaan käsittelijän kanssa ja kuinka peseydytään. Näin saadaan luottoa ihmisiin kasvatettua.

Espanjasta on löydetty luolamaalauksia andalusialaisista. Ne ovat erittäin vanhoja.

Lisätietoja:
  • Teema: Horse Club
  • Mitat: 8,2 x 3,2 x 8 cm
  • Ikäsuositus: 3-vuotiaasta alkaen

  • Huomio
    Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Pakkaus sisältää pieniä osia. Tukehtumisvaara!

    Sponsoroitu

    product_detail_ad

    Toimitustiedot

    Toimitus:

    Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

    Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

    Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

    Merkki

    Schleich

    Schleich ilahduttaa pieniä ja vähän isompiakin

    Schleich tuo niin tutut kuin eksoottisemmatkin eläimet ja erilaiset myyttiset olennot lastenhuoneisiin. Suositut tuotteet ovat löytäneet tiensä lisäksi myös keräilijöiden hyllyille. Hevosia, koiria ja kissaeläimiä löytyy ympäri maailmaa, mutta lisäksi Schleichin valtavaan valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi yksisarvisia ja keijukaisia. Laadukkaat tuotteet tarjoavat jo pienillekin lapsille mahdollisuuden tutustua luonnon ihmeisiin luovan ja mielikuvitusta tukevan leikin lomassa.

    Schleich rikastaa lapsen elämää

    Schleichin lelut kehittävät lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Leikin lomassa lapsen hienomotoriikka kehittyy ja lapsi oppii tunnistamaan monenlaisia eläimiä, mikä voimistaa lapsen tunnesidettä luontoon.

    Schleichin tuotekirjo

    Schleichin valikoimaan kuuluu kuusi erilaista teemamaailmaa. Maatalouteen keskittyvä ”Farm World” tutustuttaa lapset maataloustuotannon jännittävään maailmaan. Bayala-teemamaailma on taas täynnä mielikuvitusolentoja, kuten yksisarvisia ja haltioita. Yksi suosituimmista tuotteistamme tässä maailmassa on Schleichin Ratsastuskeskus. Joulun alla Schleichin joulukalenteri ja sen 24 ovea tuovat iloa lapsen kuin lapsen maailmaan. Muita maailmoita ovat ”Horse Club” ja ”Wild Life”. Näin valikoimassamme on jokaiselle jotakin, joko keräiltäväksi tai leikkejä rikastamaan.

    Arvostelut

    Asiakkaidemme tuotearvostelut: SCHLEICH Andalusialaisvarsa 13822
    5
    111 asiakasarvostelua
     
    5 tähteä
    | 106
     
    4 tähteä
    | 5
     
    3 tähteä
    | 0
     
    2 tähteä
    | 0
     
    1 tähti
    | 0
    Mikä on eKomi?

    100% aito asiakaspalaute

    Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

    Suosituimmat tuotteemme

    SCHLEICH Andalusialaisvarsa 13822
    SCHLEICH Andalusialaisvarsa 13822
    5,99 €