Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Rotho Baby design Potty Bella Bambina viileä sininen
toistaiseksi loppuunmyyty

Hinta
9,50 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotteita sarjasta Rotho Babydesign Bella Bambina

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A264981

EAN: 4250226044081

Rotho Baby design Potty Bella Bambina viileä sininen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Rotho Baby -suunnittelijan innovatiivinen lastenruukku on tärkeä apu lapsellesi tottuessaan vaipoihin ja tottumiseen puhdistukseen itse. Varsinkin alkuvaiheessa lapsesi voidaan esitellä teemaan leikkisällä tavalla asettamalla nuket ja täytetyt eläimet potta. Tämä jäljittelee vähitellen aikuisten käyttäytymistä ja tukee kehon toimintojen hallintaa ja tasapainoajuuden kehittymistä.
Pöytä voidaan asentaa ja viedä minne tahansa joustavasti, niin että se on aina kädessä tarvittaessa. Selkänojan upotetun otteen ansiosta se on helppo kuljettaa ja tyhjentää. Optimaalinen istuinkorkeus, jalkojen välinen korkeus ja korkea selkänoja takaavat istuimen mukavuuden ja roiskesuojauksen - rento ja mukava pottaharjoittelu.
Tuotanto korkealaatuisesta, paksuseinäisestä ja kemiallisesti vaarattomasta materiaalista takaa myös pitkän kestävyyden. Lasten astia voidaan ihanteellisesti yhdistää erityisesti kehitettyyn lasten pesualtaan ""Kiddy Wash"" kanssa, jotta voimme leikkisästi oppia pesemään käsiään itsenäisesti wc: n jälkeen, kunnes pienet pääsevät yksin normaaliin pesualtaaseen.
Älykkäitä ratkaisuja vanhemmille ja lapset - saksalainen tuotemerkki Rotho Baby design on kehittänyt korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita yli 15 vuoden ajan ja on luotettava toimija vauvojen ja lasten hoidossa.

Ensimmäinen vaihe: Pottaharjoittelu (18–36 kuukautta)
Lasten potti on tärkeä apuväline, etenkin kuivumisen alkuvaiheessa. Vuodesta 18-vuotiaana sitä voidaan käyttää missä tahansa lapsi tuntuu mukavalta ja se on ensimmäinen askel vaippoja kohti wc: tä. Sitä tulisi käyttää, kunnes tasapaino ja ruumiillisten toimintojen hallinta ovat riittävän kehittyneitä.

Toinen askel: WC-koulutus (24 kuukaudesta)
Jos lapsi pitää tasapainon itsenäisesti ja pystyy jo hallitsemaan kehon toimintaa turvallisesti, tämä on paras mahdollinen aika siirtymiseen pottaisesta wc-istuimeen. Se vähentää wc: n avaamista ja poistaa lapsesi pelon putoaa siihen. Jakkaraa käyttämällä wc: hen pääsee myös itsenäisesti, jalat istuessaan voidaan mukavasti kytkeä pois päältä.

Tuotetiedot:
  • Anatomisesti ja ergonomisesti muotoillut
  • Optimaalinen istuinmukavuus ihanteellisella istuinkorkeudella
  • Korkea selkänoja lisää istuimen mukavuutta, roiskesuoja, upotettu kahva selässä helppoa kuljetusta ja tyhjentämistä varten
  • Korkealaatuinen muovi mahdollistaa pitkän käyttöiän
  • Helppo puhdistaa: pyyhi vain ulos lämpimällä saippuavedellä.
  • Riippumattoman, tunnustetun tutkimuslaitoksen testaama kemiallisen vaarattomuuden varalta.

Tekniset yksityiskohdat
  • Design Cool Blue
  • mitat: pituus x leveys x korkeus: 25,7 x 22,5 x 18 cm
  • Materiaali: Polypropeenimuovi
"

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme