"Rotho Baby design Lastenruukku Bio-Line kerma valkoinen painettu ""Panda"

"Rotho Baby design Lastenruukku Bio-Line kerma valkoinen painettu ""Panda"


Hinta
25,00 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A265659

EAN: 4250226043459

"Rotho Baby design Lastenruukku Bio-Line kerma valkoinen painettu ""Panda"
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Lasten tarvikkeiden valmistajana Rotho Baby -suunnittelu on erityisen sitoutunut turvaamaan lastemme tulevaisuuden käsittelemällä vastuullisesti planeettamme rajallisia resursseja.

Bio-Line on tehty orgaanisesta muovista, 95% josta luonnon raaka-aine. Pieni jäännös koostuu biohajoavasta, fossiilipohjaisesta materiaalista. Tämä tarkoittaa, että bioplasti, jonka TU Stuttgart on vahvistanut, on 100-prosenttisesti biohajoavaa maaperässä jättämättä jäämiä.

Rotho Baby -tuotteen laadun ymmärtämiseksi on aina ollut tarjota tuotteita korkeimmalle vaatimukselle. Tämä koskee erityisesti uutta kehitystä. Rotho Baby -suunnittelijan kehittäjät työskentelivät uudella linjalla yli kolmen vuoden ajan yhdessä tunnettujen bio-muoveihin erikoistuneiden yritysten asiantuntijoiden kanssa. Suuren haasteena oli hyödyntää bio-muovien tarjoamat mahdollisuudet ja samalla vastata kuluttajien toiminnallisiin vaatimuksiin materiaalien kevyen herkkyyden, veden ja virtsan yhteensopimattomuuden, lujuuden jne. Suhteen.
Ei asiakkaan tulee luottaa Rotho Baby -suunnittelun tottuneeseen laatuun, mutta kokea Bio-Line täysin ja kokonaan lisäarvona.

Tuotetiedot:
  • Designvoide valkoinen, painettu ""Panda""
  • Materiaali: Bio-muovi
  • Ergonomisesti muotoiltu ja korkea selkänoja
  • Optimaalinen istuinmukavuus ihanteellisen istuinkorkeuden ansiosta
  • Korkea roiskesuojaus
  • Mattapintainen rakenne estää herkän pakarannahan ""tarttumisen""
  • Valmistettu Saksassa
"

Lisätarvikkeita

Hinta
29,00 €
(0,03 € / kappale)

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

"Rotho Baby design Lastenruukku Bio-Line kerma valkoinen painettu ""Panda"
25,00 €