roba Vaatekaappi Max kolmiovinen
roba Vaatekaappi Max kolmiovinen
Hinta
713,83 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 21 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A294556

EAN: 4005317323305

roba Vaatekaappi Max kolmiovinen
Vaatekaappi on skandinaavista tyyliä. Ovissa ja laatikoissa on Soft Close -järjestelmä. Kaapissa on moniy hyllyjä ja vaatetanko. Vaatteet on helppo järjestellä kaapin lokeroihin.
Kaapin jalat ja kahvat ovat luonnollisen väriset. Kaappi on 198,5 metriä korkea. Kaappi on yhteensopiva muiden sarjansa kalusteiden kanssa.

Kaappi on kehitetty Saksassa ja valmistettu EU:ssa.

Tuotetietoja:
  • 3 ovea Soft-Close-toiminnolla
  • 4 Hyllyä vasemmanpuoleisen oven takana
  • Muiden ovien takana 2 hyllyä molemmissa
  • 1 vaatetanko
Tekniset tiedot:
  • Väri: valkoinen/luonnollinen
  • Rungon ja etupuolen väri: melamiinilla päällystetty lastulevy
  • Jalkojen ja kahvojen materiaali: massiivipuu
  • Mitat: leveys x syvyys x korkeus 134 x 50 x 198,5 cm

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
17,99 €
Hinta
3,99 €
Hinta
18,95 €

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme

roba Vaatekaappi Max kolmiovinen
roba Vaatekaappi Max kolmiovinen
713,83 €