päiväkoti- ja koulutarvikkeet 🎒
päiväkoti- ja koulutarvikkeet 🎒
10% etukoodi:
PAIV8212
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi

Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

roba Reunapehmuste Air Plus turvallinen unessa® tähtimaagia 170 cm x 16 cm
-14%
toistaiseksi loppuunmyyty

roba Reunapehmuste Air Plus turvallinen unessa® tähtimaagia 170 cm x 16 cm


ovh¹
47,10 €
Hinta
40,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
6,61 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A272881

EAN: 4005317313740

roba Reunapehmuste Air Plus turvallinen unessa® tähtimaagia 170 cm x 16 cm
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Roba im sweet Sternenzauber- Designin ""turvallinen nukkuminen"" -sarjan Air Plus -pesä on varustettu AIR Balance -järjestelmällä, joka toimii kuin luonnollinen ilmastointijärjestelmä. AIR-tasapainotusjärjestelmä parantaa luonnollista ilmankiertoa ja tarjoaa lämpötilatasapainon, joka välttää lämmön ja kosteuden kertymisen. AIR-tasapainotusjärjestelmä varmistaa siten miellyttävän ja hyvän olosuhteen vauvallesi.

Pehmeät lelut, tyynyt ja peitot ovat kauniita katsella, mutta ne vaarantavat vauvan turvallisuuden unen aikana. Siksi koristeista, leluista, tyynyistä, höyhenvuoteista tai vauvansänkyistä tulee luovuttaa.

Turvallisen unen® pesän erityisen hengittävä verkkomateriaali vähentää hiilidioksidin uudelleen hengittämistä ja mahdollistaa optimaalisen ilmansyötön, minimoimalla riskit ylikuumenemisesta. Lisäksi tasainen pesä pehmustaa vauvan sängyn pään alueella olevia baareja ja varmistaa, että vauvan pienet raajat pysyvät pinnasängyssä.

Turvallinen asleep® -pesä voidaan helposti kiinnittää vauvan sänkyyn kangashihnoilla, jotta vauva ei voi kääriä itseään siihen eikä peittää itseään sillä.
Easy Air -pesäroba on erityisen litteä ja pehmeästi pehmustettu. Safe asleep® -pesän avulla vauvat tuntevat olonsa turvalliseksi ja voivat nukkua turvallisesti ja terveellisesti.

Safe asleep® -brändi on kehitetty yhteistyössä lastenlääkäreiden ja kätilöiden kanssa luodakseen olosuhteet vauvallesi optimaaliseen nukkumisympäristöön. Kaikki roba safe asleep® -tuotteet antavat ilman kiertää pinnasängyssä ja estävät vauvan ylikuumenemasta.

Kaikki Easy Air -pesässä käytetyt materiaalit on testattu haitallisten aineiden varalta ja sertifioitu. Lisäksi ne tarkistetaan säännöllisesti tuotannon aikana.

Tekniset yksityiskohdat
  • mitat: 170 cm pitkä, 16 cm korkea, 4 cm syvä
  • sopiva vauvansänkyyn 60 cm x 120 cm tai 70 cm x 140 cm
  • Tuotteen säännöllinen testaus tuotannon aikana
Materiaali & Hoito:
  • Materiaali: mesh (100% polyesteri) ja 100% puuvillaa
  • Täyttö: 100% polyesteri
  • pestävä 40 ° C: ssa
"

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: roba Reunapehmuste Air Plus turvallinen unessa® tähtimaagia 170 cm x 16 cm
4.5
19 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 14
 
4 tähteä
| 3
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme