Vain tänään: 10x babypoints ♡
Vain tänään: 10x babypoints ♡
EKSTRASTI pisteitä
00
t
00
min
00
s
roba Lastenistuinryhmä Piknik 4 ulkona sijaitsevalle Deluxelle
-16%

roba Lastenistuinryhmä Piknik 4 ulkona sijaitsevalle Deluxelle


Vaihtoehdot:
  • roba Lastenistuinryhmä Piknik 4 ulkona sijaitsevalle Deluxelle
  • roba Lastenistuinryhmä Piknik 4 ulkona sijaitsevalle Deluxelle

ovh¹
89,10 €
Hinta
74,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
14,61 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A275667

EAN: 4005317316055

roba Lastenistuinryhmä Piknik 4 ulkona sijaitsevalle Deluxelle
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Roba-lastenistuimella varustettua korkealaatuisesta massiivipuusta valmistettua Outdoor-ryhmää 'Picknick for 4' varten on seuraava juhla myös hitti lapsille - sekä puutarhan ulkopuolella, terassilla että sisällä! Säänkestävä, vankka istuinsarja, jonka istuinkorkeus on 27 cm, on suunniteltu lapsille, erityisen kestävä ja tarjoaa tilaa jopa 4 lapselle 12 kuukaudesta alkaen. Konsolin pyöristetyt kulmat ja tukeva rakenne takaavat parhaan mahdollisen turvallisuuden. Pöytätaso (LxW: 89 x 35 cm) kutsuu sinut piknikille, maalaamaan, tekemään käsityötä ja leikkimään. Istuinryhmän penkit ja pöytä on kytketty toisiinsa, mikä tekee niistä erittäin vakaita ja vakaita. Istuinsarjassa ei myöskään ole kiinnityskohtia, jotka adenoivat suojaamaan pienten lasten sormet. Lasten ulkona istuinryhmään voidaan ladata 50 kg penkillä ja pöytätasolla. Lasten istuinryhmää, joka on rekisteröity suojaksi, voidaan täydentää Outdoor-sarjamme käytännöllisillä lisävarusteilla, kuten aurinkovarjoilla, tyynyillä jne., Ja se on korkea valopiste puutarhassa, terassilla tai talossa. Kestävästi tuotettu lastenistuin Outdoor-ryhmä toimitetaan purettuna. Selkeät asennusohjeet mahdollistavat helpon itsekokoonpanon. Kaikki käytetyt materiaalit on testattu haitallisten aineiden varalta ja sertifioitu. Lisäksi ne tarkistetaan säännöllisesti tuotannon aikana. Ympäristöystävällisen ja monipuolisen roba-lasten ulkoilusarjan 'Picknick for 4' pinnat ovat helppo puhdistaa ja pestävät. Sarjan kokoonpanon mitat ovat (HxWxD): 50 x 89 x 84,5 cm. Koko roba Outdoor Deluxe -kokoelmassa kiinnitettiin erityistä huomiota vakaaseen rakenteeseen. Kaikki Outdoor Deluxe -tuotteet on valmistettu kestävästä massiivipuusta. Outdoor Deluxe -mallisto on säänkestävä ja erityisen kestävä.

Tuotetiedot:
  • Väri: harmaa
  • Materiaali: MDF, lakattu
  • Mitat: 50,5 x 89 x 84,5 cm. Pöytälevy (LxW: 89 x 35 cm). Istuimen korkeus 27 cm
  • Tuotteen paino: 8,2 kg
  • Enimmäispaino: 50 kg
Sisältää toimituksen:
  • Lastenistuinryhmä 4 lapselle
Tarkkaile askeltasi!
Tuotteet on valmistettu massiivipuusta / havupuusta / piirakoista. Huomio: Tällä puulla on voimakas hartsimainen haju, joka on täysin luonnollista!
Istuinsarja toimitetaan purettuna.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: roba Lastenistuinryhmä Piknik 4 ulkona sijaitsevalle Deluxelle
4.5
29 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 22
 
4 tähteä
| 3
 
3 tähteä
| 3
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

roba Lastenistuinryhmä Piknik 4 ulkona sijaitsevalle Deluxelle
roba Lastenistuinryhmä Piknik 4 ulkona sijaitsevalle Deluxelle
ovh¹ 89,10 €
74,49 €