roba Hylly Mick
Hinta
209,90 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: noin 29 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A290507

EAN: 4005317320137

roba Hylly Mick
Hyllyssä on kaksi avointa hyllyä ja yksi ovi. Oven takana on kätevä säilyttää vaikkapa vaatteita. Ovessa on Soft Close -toiminto. Kahva ja jalat ovat tyylikkään luonnonväriset.
Kaappi on yhteensopiva muiden Mick-sarjan kalusteiden kanssa. Hylly on oiva kaluste myös yksinään. Lapsen kasvaessa hyllyä voi käyttää myös kirjojen säilytykseen.

Kaappi on kehitetty Saksassa ja valmistettu EU:ssa.

Tuotetietoja:
  • Jalkojen väri: valkoinen
  • Jalkojen ja kahvojen materiaali:
  • Materiaali: melamiinipäällystetty vaneri
  • Jalkojen ja kahvojen materiaali: Massiivitammi
  • Mitat: leveys x pituus x korkeus: 45 cm x 40 cm x 131 cm
  • 1 ovi Soft-Close-toiminnolla
  • 2 avointa hyllyä

Lisätarvikkeita

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme

roba Hylly Mick
209,90 €