Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

roba Combi-sänky Wilma
toistaiseksi loppuunmyyty
ovh¹
467,10 €
Hinta
422,35 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
44,75 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A311999

EAN: 4005317303192

roba Combi-sänky Wilma
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
roba Wilma-yhdistelmäsänky modern maalaistalon tyyliin kaksivärisellä ulkoasullaan on vauvan- tai lastenhuoneen huippu light . Kasvava lasten- ja vauvansänky valkoisella Luna Elm -dekorilla, jossa on koristenauhat pääty- ja jalkalaudassa, seuraa lastasi syntymästä koulun aloittamiseen asti.

3-asentoisessa korkeussäädettävässä pinnasängyssä yläasento on erityisen hellävarainen selälle vanhempana. Voit nostaa vauvan helposti ulos pinnasängystä tältä makuuasennolta. Myöhemmin keskiasento on täydellinen valinta, sillä pinnasängyn elementissä olevien 3 irrotettavan liukutangon ansiosta lapsi pääsee turvallisesti sisään ja ulos. Korkeussäädettävän pinnasängyn alin asento on tarkoitettu Junior sängylle. Kun lapsesi on vanhempi, yhdistelmäsänky voidaan muuntaa Junior -sängyksi erikseen saatavien sivujen avulla. Kun pinnasänky muutetaan Junior -sängyksi, käytetään pää- ja jalkaosien kahta ylempää puoliskoa - tämä laajentaa pinnasängyn käyttömahdollisuuksia, ja sitä voi nyt käyttää 7-vuotiaaksi asti (tai 50 kg:n painoon asti).

Tuotteen tiedot
  • 3-kertainen korkeussäädettävä
  • 3 liukuportaita
  • Muunnettavissa Junior sängyksi erikseen saatavien muunnossivujen avulla.
Tekniset tiedot
  • Väri: valkoinen / Luna Elm
  • Materiaali: MDF, melamiinipinnoitettu
  • Makuualusta: leveys x pituus 70 x 140 cm.
  • Mitat: leveys x pituus x korkeus 76 x 144 x 82 cm.
Huomio: Patja ja muutossivut eivät sisälly toimitukseen!

Sponsoroitu

product_detail_ad

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme