25% Sovelluksessa | 20% Netissä
25% Sovelluksessa | 20% Netissä
Vain tänään:
Etukoodi vaatteisiin 👖
00
t
00
min
00
s
Katso lisääi
roba Combi-sänky Nele valkoinen
Hinta
381,18 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A308639

EAN: 4005317326092

roba Combi-sänky Nele valkoinen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
roba Lasten yhdistelmäsängyssä 'Nele' on valkoiset etusivut, joissa on vaakasuora jyrsintä ja sisustusnauha 'Artisan tammi'. Sängyn makuutaso on 70x140 cm. Sänkyyn nousemisen ja sieltä poistamisen helpottamiseksi 3 liukuportaita voidaan poistaa. Makuualusta on korkeussäädettävä ja se voidaan kiinnittää 3 eri asentoon. Lisämuuntosivujen avulla pinnasänky voidaan helposti muuntaa Junior sängyksi.

Kaikki käytetyt materiaalit testataan haitallisten aineiden varalta. Kaikki pinnat ovat pyyhittäviä ja helposti puhdistettavia. Sopiva sängynpohja on saatavana myös erikseen pinnasängyn alle asennettavaksi, samoin kuin monia muita yhteensopivia kalusteita, kuten pukukaappi, vaatekaappi ja seinähylly Nele-sarjan kalusteista.

Tuotteen tiedot
  • 3-kertainen korkeussäädettävä
  • 3x liukuportaat
  • litteät tangot
  • Muunnettavissa Junior sängyksi erikseen saatavien muunnossivujen avulla.
Tekniset tiedot:
  • Väri: valkoinen
  • Materiaali makuualusta, litteät tangot: vaneri
  • Materiaali jalkaosa (sängyn pää): MDF folioitu
  • Makuualusta: leveys x pituus 70 x 140 cm.
  • Mitat: leveys x pituus x korkeus 76 x 144 x 80,5 cm.
Huomio: Patja ja muutossivut eivät sisälly toimitukseen!

Merkki

Roba

Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

Suosituimmat tuotteemme

roba Combi-sänky Nele valkoinen
roba Combi-sänky Nele valkoinen
381,18 €