Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

roba Combi pinnasänky Sylt
toistaiseksi loppuunmyyty
ovh¹
398,90 €
Hinta
372,61 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
26,29 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A313633

EAN: 4005317329314

roba Combi pinnasänky Sylt
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Ajaton Design s ja taidokkaasti jyrsityn MDF-levyn etupuolen ansiosta Sylt-yhdistelmäsänky roba on vauvan- tai lastenhuoneen huippu light . Kasvava lasten- ja vauvansänky seuraa lastasi syntymästä koulun aloittamiseen asti. 3-asentoisella korkeussäädöllä varustetun yhdistelmäsängyn ylempi makuuasento on erityisen selkäystävällinen pikkulapsen vanhemmille. Tästä mukavasta makuuasennosta voit nostaa vauvan helposti ulos pinnasängystä. Myöhemmin keskiasento on täydellinen valinta, sillä pinnasängyn elementin 3 irrotettavan liukutangon ansiosta lapsi pääsee turvallisesti sisään ja ulos.
Korkeussäädettävän lastensängyn alin asento on tarkoitettu Junior -sängylle.Sylt-yhdistelmälastensänkyä käytetään 50 kg:n ruumiinpainoon asti. roba lasten- ja Junior sängyssä on 70 x 140 cm:n makuualusta. Se on kehitetty ja testattu Saksassa, ja se täyttää nykyiset turvallisuusstandardit. Se on valmistettu EU:ssa, ja se on helppo koota.
  Tuotetiedot:
  • Väri: valkoinen
  • Materiaali pääty: lastulevy, melamiinipinnoitettu
  • Materiaali jalkaosa: MDF, päällystetty
  • Materiaali jalat: massiivipuu
  • Makuualusta: leveys x pituus 70 x 140 cm.
  • Mitat: leveys x pituus x korkeus 76 x 142 x 82 cm.
  • Kantavuus enintään 50 kg
  • 3-kertainen korkeussäädettävä
  • 3 liukuportaita
  • Muunnettavissa Junior sängyksi erikseen saatavien muunnossivujen avulla.
  Sisältyy toimitukseen:
  • Pinnasänky
  • Ristikkorunko
  • Huomio: Patja ja muuntojalat eivät sisälly toimitukseen.

  Sponsoroitu

  product_detail_ad

  Lisätarvikkeita

  Merkki

  Roba

  Roba – huonekaluja, leluja ja ideoita

  Robert Baumann perusti Roban vuonna 1927 ja 1950-luvulla yhtiö rupesi valmistamaan leluja. Nykyään yhtiö valmistaa lisäksi huonekaluja ja muita lastentarvikkeita. Roban tarjonnasta löydät melkein kaiken, mitä lapsi tarvitsee, ja yhtiön tuotteisiin käytetään vain parhaita mahdollisia materiaaleja.

  Tyylikkäitä huonekaluja lastenhuoneeseen

  Monet vanhemmat ovat oppineet arvostamaan roban laajaa valikoimaa, jossa pehmeitä puuvillaunipusseja, kauniisti koristeltuja reunapehmusteita ja söpöjä leikkimattoja täydentää kokoelma lastenhuonekalusteita. Kalustevalikoimaan kuuluu tyylikkäitä lipastoja, hyllyjä, hoitolipastoja ja kaappeja, joista monia voidaan yhdistellä käytännöllisiksi kokonaisuuksiksi, koska kalusteet on suunniteltu ulkonäöltään toisiensa kanssa yhteensopiviksi. Lisäksi kalusteet ovat monikäyttöisiä: Hoitolipastosta saa käden käänteessä kirjoituspöydän lapsen kasvaessa ja sivuvaunusänky toimii päivisin vaikkapa pinnasänkynä. Roban mukavan pehmustetun syöttötuolin kanssa lapsi voi ottaa osaa perheen ruokailuhetkiin. Ruokailun jälkeen tuleva lepo- tai leikkihetki sujuu roban korkeussäädettävässä leikkikehässä, jota on saatavilla monenlaisia kaikenlaisilla eri mitoilla ja jota on helppo liikutella renkaiden ansiosta. Roban tuotteet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tämän ansiosta voit nauttia niiden kauniista tyylistä ja iloisista väreistä pitkään.

  Suosituimmat tuotteemme