Reer Starlino -valo starlight-projektorilla valkoinen
Hinta
14,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A265060

EAN: 4013283521007

Reer Starlino -valo starlight-projektorilla valkoinen
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Nuku nukkumaan turvallisesti tähtitaivaan alla
Tasapainoinen uni on erityisen tärkeä lasten kehitykselle, koska äskettäin saadut vaikutelmat käsitellään erityisesti yöllä. Mutta ei vain tapahtumarikas päivä, vaan myös pimeyden pelko voi estää pieniä seikkailijoita nukahtamasta. Starlino-tähtiprojektori seuraa pienimuotoisia unelmamaahan ja antaa lapsellesi turvallisuuden tunteen jopa yöllä.

Hehkuva valaistus - tähtitaivaan projektio värinvaihdolla
Starlino projisoi rauhoittavan tähtikuvion kattoon ja upottaa lastenhuoneen maagiseen ilmapiiriin. Automaattisen värinvaihtelun ansiosta tähtitaivas värjäytyy varovasti punaisella, vihreällä ja sinisellä. Lukitus-toimintoa voidaan haluttaessa käyttää myös lapsesi suosikkivärin asettamiseen. Kolme eri kirkkaustasoa ansiosta tähtiprojektion voimakkuutta voidaan säätää myös erikseen.

Heikko valo suuntautumiseen - kiitos valkoisen toiminnon vuoksi
Tähtiprojektori on lisäksi varustettu yövalotilalla. Tässä asetuksessa projektori valaisee sisäpuolelta, tarjoten pehmeän valkoisen unelmavalon suuntaamiseksi. Lisäksi värikäs tähtitaivas paistaa myös Valkoisessa toiminnassa.

Joustava ja turvallinen käyttö - akun käytön ansiosta
Nukkumisen valo toimii akkuilla. Ruuvatun paristokotelon ansiosta yövalo on aina suojattu pienimpien tutkimuksen tunteelta. Jopa tunnin käytön jälkeen, lämmityksen muodostumisriskiä ei ole nykyaikaisen LED-tekniikan ansiosta.

Energiansäästö - LED-tekniikka ja ajastintoiminto
Energiansäästön ansiosta LED-tekniikka, yövalon virrankulutus on maltillinen. Tämä tarkoittaa, että yksi akkulataus riittää moniin valaistuihin öihin. Valinnaisella ajastintoiminnolla Starlino sammuu itsestään automaattisesti noin 1 minuutin kuluttua. 30 minuuttia ja suojaa siten myös akkuja.

Lisätietoja tuotteesta:
  • Starlight-projektori ja unelmavalo yhdessä
  • Rauhoittava tähdetanssi valon heijastuksen ja värinvaihdon kautta
  • Valkoinen valotila: Pehmeä valkoinen torkkuvalo värikkäällä tähtiprojektiolla kolmella valittavissa olevalla kirkkaustasolla
  • Valinnainen ajastintoiminto: 30 minuuttia
  • Energiansäästöinen LED-tekniikka
  • Materiaali: muovi
  • Väri: Valkoinen
  • Paristot eivät sisälly toimitukseen (3x AAA)
  • Sisältö: 1x Starlino-tähtiprojektori, 1x käyttöohje

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Reer Starlino -valo starlight-projektorilla valkoinen
4.5
21 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 14
 
4 tähteä
| 4
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Reer Starlino -valo starlight-projektorilla valkoinen
Reer Starlino -valo starlight-projektorilla valkoinen
14,99 €