15% turvaistuinlöydöistä 🚗
15% turvaistuinlöydöistä 🚗
Kopioi etukoodi:
ISTU4829
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
reer Ruostumattomasta teräksestä valmistettu eristetty pullo Pure, 350 ml.

reer Ruostumattomasta teräksestä valmistettu eristetty pullo Pure, 350 ml.


Hinta
10,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A343244

EAN: 4013283903087

reer Ruostumattomasta teräksestä valmistettu eristetty pullo Pure, 350 ml.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Jos kultasi on nälkäinen, sen on yleensä oltava nopeaa. Maitojauheen ja pullojen lisäksi ne tarvitsevat ennen kaikkea yhtä asiaa: ihanteellisessa lämpötilassa olevaa vettä. Colour Design -eristetyn pullon avulla se on aina valmiina. Ei ole väliä, oletko vauvan kanssa liikkeellä vai onko edessäsi taas pitkä yö: Eristetty pullo pitää veden lämpimänä tuntikausia, ja voit valmistaa ruokaa nopeasti ja huoletta.

Helppoa ruoanvalmistusta varten
Pure-eristetty pullo koostuu tyhjiöeristetystä, kaksoisseinämäisestä pullon rungosta. Näin täytetty kuuma vesi pysyy lämpimänä jopa 12 tuntia. Kaksinkertaisen eristyksen ansiosta pullo ei koskaan kuumene, kun se täytetään kuumalla vedellä ulkopuolelta, ja suojaa siten palovammoilta.

Käytännöllinen apu liikkeellä oloon
Jopa silloin, kun lapsesi on kasvanut ulos maidosta, eristetty pullo pysyy uskollisena seuranasi retkillä. Kylminä päivinä se lämmittää sinua ja perhettäsi kuumalla juomalla. Lämpiminä päivinä se tarjoaa viilentävää virkistystä. Kylmät mehut tai teet säilyvät viileinä jopa 24 tuntia, eivätkä ne menetä tuoreuttaan.

Tippumaton
reer eristetyn pullon avulla sinun ei tarvitse huolehtia laukussasi olevasta kosteudesta. Tämä johtuu silikonitiivistysrenkaasta. Näin varmistetaan, että pullon aukko on täysin tiivis eikä nestettä pääse vuotamaan ulos. Kaksiseinäinen tyhjiöeristys estää myös pullon hikoilun ja siihen liittyvät kondensiopisarat.

Ihanteellinen juomisen nautinto
Vankka sisä- ja ulkokotelo on valmistettu 18/8 ruostumattomasta teräksestä, joka tunnetaan korkeasta puhtaudestaan. Kestävä materiaali kestää päivittäisen käytön vaatimukset ja on erityisen kestävä, ruostumaton ja naarmuuntumaton. Ruoan kestävä ruostumaton teräs suojaa sisältöä ulkoisilta vaikutuksilta ilman, että juomaan jää metal lish jälkimaku. Eristetty pullomme on siis hajuton ja mauton, eikä siinä ole BPA:ta, PVC:tä tai haitallisia pehmittimiä.

Helppo käsittely
Pullon täyttäminen on helppoa 4,5 cm leveän juoma-aukon ansiosta. Erittäin suuren aukon ansiosta siihen voidaan kaataa jopa tuoreita vihanneksia tai leikattuja hedelmiä - hedelmäistä kesäjuomaa varten. Käytön jälkeen aukko takaa myös helpon puhdistuksen - pitkäaikaiseen, hygieenisesti puhtaaseen käyttöön.

Mukava juominen
Käytännöllinen suojakansi pitää suuttimen hygieenisesti puhtaana, ja sitä voidaan käyttää myös juomakuppina, johon voit kaataa juoman mukavasti. Kuppi on myös eristetty, joten kukaan ei voi polttaa sormiaan juodessaan siitä teetä tai kahvia.

Oikeudenmukainen ekologinen jalanjälki
Reer s-tyhjiöpullo edistää ympäristönsuojelua. Vankan valmistuksen ansiosta niitä voidaan käyttää useita vuosia. Ne ovat täydellinen vaihtoehto kertakäyttöpulloille, jotka päätyvät käytön jälkeen suoraan roskiin. Pakkausjätteen minimoimiseksi pullot myydään pakkaamattomina, ja ne on varustettu ainoastaan tuotetarroilla, jotka on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätettävästä voimapaperista. Suojellaksemme maapalloamme ja siten myös lastemme tulevaisuutta.

Tuotteen tiedot
  • Ihanteellinen vauvanruoan valmistukseen
  • Pitää keitetyn veden lämpimänä jopa 24 tuntia.
  • Tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko: hygieeninen, mauton ja murtumaton.
  • Kaksiseinäinen tyhjiöeristys
  • Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä haitallisia pehmittimiä.
  • Täyttömäärä: 350 ml
  • Materiaali: ruostumaton teräs, muovi

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: reer Ruostumattomasta teräksestä valmistettu eristetty pullo Pure, 350 ml.
4.5
11 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 8
 
4 tähteä
| 1
 
3 tähteä
| 1
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

reer Ruostumattomasta teräksestä valmistettu eristetty pullo Pure, 350 ml.
reer Ruostumattomasta teräksestä valmistettu eristetty pullo Pure, 350 ml.
10,99 €