Kaikki retkeä varten 🚗
Kaikki retkeä varten 🚗
10% Etukoodi:
ENST7040
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
reer Pullolämpömittari FoodTemp
Hinta
14,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A342880

EAN: 4013283210215

reer Pullolämpömittari FoodTemp
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342880.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Ohjeet ja ohjeet

Maitoruokaa valmistettaessa oikea lämpötila on ratkaisevan tärkeä. Liian lämmin maito tuhoaa maidon tärkeitä ravintoaineita ja voi polttaa vauvan herkkää suuta ja kurkkua. Jos maito on liian kylmää, vauva voi kokea sen epämiellyttäväksi ja kieltäytyä pullosta. FoodTemp-pullolämpömittarin avulla voit tarkistaa maitoaineen lämpötilan nopeasti milloin tahansa ja tarjota vauvallesi maitoa ihanteellisessa lämpötilassa.

Nopea ja tarkka mittaus
Pienillä lapsilla on yksi yhteinen asia: kun heillä on nälkä, sen on oltava nopeaa. Siksi FoodTemp on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla lämpötila-anturilla. Näin voit tarkistaa lämpötilan lyhyessä ajassa (30 sekuntia) ja lisäksi varmistaa tarkan mittauksen, jotta maidon lämpötila on täydellinen, juuri sellainen kuin vauva haluaa.

Helppo käsittely
Pullolämpömittari kytkeytyy päälle napin painalluksella osoitteessa simple ja alkaa mitata lämpötilaa välittömästi. Suuren LCD-näytön ja digital e-näytön ansiosta mitattu arvo on helppo lukea jälkikäteen. Integroitu ajastintoiminto sammuttaa laitteen automaattisesti uudelleen mittauksen jälkeen.

Käytännöllinen varastointi
Lämpömittarin yläosassa on syvennys. Näin voit ripustaa sen mukavasti keittiön kiskoihin. Näin se on aina käden ulottuvilla, eikä sinun tarvitse etsiä sitä keittiön täpötäydessä laatikossa.

Monipuolinen käyttö
Koska vauvat ovat yleensä hyvin herkkiä lämpötilalle, lämpömittari voi auttaa sinua myös muilla aloilla. Voit esimerkiksi tarkistaa, ovatko vauvapuurot tai keitot oikeassa tarjoilulämpötilassa. Veden optimaalisen uintilämpötilan tarkistaminen takaa turvallisen uimaharrastuksen. Vauvat eivät myöskään pysty vielä sopeuttamaan omaa ruumiinlämpöään laskevaan tai nousevaan ulkolämpötilaan. Siksi huoneenlämpötila on pidettävä aina silmällä - lämpömittari on tässäkin asiassa käytännöllinen apu.

Tuotteen tiedot
  • Vauvanruoan optimaalisen juomalämpötilan tarkistamiseen
  • Monipuolinen käyttö maidon, puurojen, huoneenlämmön ja kylpyveden mittaamiseen.
  • Erittäin suuri LCD-näyttö helppolukuisuutta varten
  • Mukava ja helppokäyttöinen
  • Lyhyt mittausaika: noin 30 sekuntia
  • Tarkka mittaus ruostumattomasta teräksestä valmistetun lämpötila-anturin ansiosta
  • Mittausalue -30 - +250 °C 0,1 °C:n askelin.
  • Mitat: noin 22 cm x 2 cm x 1,5 cm.
  • Väri: harmaa
  • Materiaali: muovi / ruostumaton teräs
  • Sisältö: 1 kpl, sis. G13A akun.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: reer Pullolämpömittari FoodTemp
5
33 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 29
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

reer Pullolämpömittari FoodTemp
reer Pullolämpömittari FoodTemp
14,99 €