Kaikki retkeä varten 🚗
Kaikki retkeä varten 🚗
10% Etukoodi:
ENST7040
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
reer Nenäimuri Soft& Clean
Hinta
5,49 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A343217

EAN: 4013283791127

reer Nenäimuri Soft& Clean
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343217.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Käyttöohjeet

Vauvojen immuunijärjestelmä ei ole vielä täysin kehittynyt, minkä vuoksi vauvat kärsivät usein vilustumisesta. Erityisesti tukkeutunut nenä heikentää huomattavasti vauvan hyvinvointia, sillä hän hengittää ensimmäisten elinkuukausien aikana yksinomaan nenän kautta. Samanaikaisia oireita, kuten uni- ja ruoansulatushäiriöitä sekä korvien, poskionteloiden ja hengitysteiden sekundaarisia sairauksia, voi esiintyä. Nenäimuri auttaa poistamaan nenäeritteet vauvan nenästä ja antaa vauvan hengittää vapaammin.

Nenän eritteiden hellävarainen poisto
reer -nenäimuri poistaa ärsyttävät nenäneritteet hellävaraisesti ja kivuttomasti joustavan imukärjen ansiosta. Pehmeän silikonisen imuosan muoto on mukautettu vauvan nenään. Tämä tekee asettamisesta pieniin sieraimiin erityisen helppoa. Pyöreät ja pehmeät muodot estävät tehokkaasti herkkien nenän limakalvojen ärsytystä ja nenän vammoja - dermatologisesti testattu.

Kätevä käyttää
Pumpun pallon ergonominen ja toimiva Design on helppo ja nopea käyttää. Kun puristat palloa, luot tyhjiön nenäimuriin. Jos nyt vähennät hitaasti painetta, nenän eritys imeytyy imukärjen kautta nenäimuriin. Kumimainen TPE-materiaali (termoplastiset elastomeerit, BPA-vapaa) tarjoaa sormillesi luistamattoman otteen.

Hygieeninen varastointi
Käytön jälkeen voit helposti ja nopeasti irrottaa nenäimurin ja puhdistaa sen hellävaraisella pesuaineella ja lämpimällä vedellä. Yksittäiset osat voidaan sitten steriloida höyrystimellä. Jos puhdistettu nenäimurin kärki asetetaan sitten ylösalaisin imurin runkoon, nenäimuri säilytetään hygieenisesti seuraavaan käyttöön asti.

Tuotetiedot:
  • Sopii vauvoille ja pikkulapsille
  • Erityisen turvallinen: ei pieniä osia, joita voi niellä.
  • Poistaa nenän eritteet ärsyttämättä herkkiä nenän limakalvoja.
  • Pehmeä ja hellävarainen imukärki
  • Hygieeninen säilytys: aseta imuosa yksinkertaisesti ylösalaisin pumppupalloon.
  • Ei sisällä ftalaatteja, PVC:tä eikä lateksia.
  • Materiaali nenäkärki ja pumppupallo: 100% TPE

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: reer Nenäimuri Soft& Clean
4
24 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 15
 
4 tähteä
| 2
 
3 tähteä
| 4
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 3
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

reer Nenäimuri Soft&amp; Clean
reer Nenäimuri Soft& Clean
5,49 €