REER Digitaalinen vesilämpömittari

REER Digitaalinen vesilämpömittari


ovh¹
9,99 €
Hinta
7,08 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
2,91 €-29%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A063244

REER Digitaalinen vesilämpömittari
Suojaa polttavalta vedeltä optisen ja akustisen hälytyksen avulla.

Lapsen reagoivat herkästi liian kuumaan tai liian kylmään veden lämpötilaan, optimaalinen suihku- tai kylpylämpötila lapsille on noin 37-38°C. Jo 42°C asteinen vesi voi aiheuttaa iho-ongelmia ja riskin ylikuumentumiselle.
Tavalliset lämpömittarit mittaavat veden lämpötilan vasta sen jälkeen, kun kylpyamme on jo täytetty. Usein kylpyveteen täytyykin jälkikäteen vielä lisätä joko kylmää tai kuumaa vettä. Isommat lapset osaavat myös jo itse avata hanan, mikä voi aiheuttaa vaaratilanteita.

Reen vesilämpömittarin avulla lasket hanasta oikean lämpöistä vettä alusta alkaen, se varoittaa äänimerkillä, mikäli vesi on yli 41°C asteista.

Ekologinen:
Tarvittavan veden määrä vähenee lämpötilan kontrolloinnin kautta; vettä ei tarvitse jälkikäteen lisätä oikean lämpötilan saauttamiseksi. Säätämällä veden lämpötila aavistuksen normaalia alhaisemmaksi, voidaan säästää sekä rahaa että luontoa, lämpötilaero on yleensä tuskin havaittavissa.

Tuotetietoja:
  • Optinen ja akustinen hälytys 41°C asteessa
  • Lämpötila luettavissa isolta näytöltä
  • Helppo asentaa suihkun letkun ja suuttimen väliin
  • Ympäristöystävällinen
  • Sisältää LR44-nappipariston

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

REER Digitaalinen vesilämpömittari
ovh¹ 9,99 €
7,08 €
Suositut merkit