Kaikki retkeä varten 🚗
Kaikki retkeä varten 🚗
10% Etukoodi:
ENST7040
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodisi
PUKY ® Potkupyörä LR XL BR Class ic retro-rosé
Vaihtoehdot:
  • PUKY ® Potkupyörä LR XL BR Class ic retro-rosé
  • PUKY ® Pyörä LR XL BR Class ic retro green

Hinta
169,99 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A298091

EAN: 4015731040962

PUKY ® Potkupyörä LR XL BR Class ic retro-rosé
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Menestyksekäs PUKY® LR XL Class ic -malli on nyt saatavana myös erityisesti lapsille kehitetyllä V-Brake-mallilla.

Vintage-pyörän LR XL Class ic vakuuttaa erityisen matalalla kehyksellä ja jalustalla jalkojen asettamiseksi. alas ajon aikana. kevyt Polkupyörän muita kohokohtia ovat särkymätön ohjaustangon kori, joka on valmistettu joustavasta muovista, sekä värikoordinoidut ohjaustangon kahvat ja satula, jotka sopivat täydellisesti yhteen retro-ruusun ja retrosinisen värin kanssa. Tämä tekee PUKY ® -pyörästä LR XL BR Class ic ehdottoman huomiota herättävän leikkikentällä.

12,5 tuuman paineilmarenkailla varustetut kuulalaakeripyörät näyttävät viileiltä, ??mutta tarjoavat myös optimaaliset vierintäominaisuudet kaikilla pinnoilla. PUKY-pyörä on vakiona varustettu värikoordinoidulla pyörivällä rengaskellolla, sivutelineellä ja PUKY-ohjaustangon pehmusteella, ja se soveltuu yli 3-vuotiaille lapsille, joiden korkeus on vähintään 95 cm.
Pitkän palvelun varmistamiseksi. PUKY ® LR XL BR Class ic -pyörän satula ja ohjaustanko ovat korkeuden säädettävissä. Täydellinen polkupyörän edeltäjä tai lisäys!

ohjaustangon kori
Retro-tyylinen ohjaustankokori ei tietenkään voi puuttua LR XL BR: n Class ic -versiostamme. Sopii kirjoille, juomille tai jopa kukkakimppuun ... Muoviverkko on tukeva ja joustava, eikä se voi repeytyä edes törmäyksessä.

Pneumaattisesti väsyneet pyörät
Mitä tulee tarttumiseen mihin tahansa pintaan, ilmarenkaat ovat edelleen parempia kuin mikä tahansa muu tekniikka. Mukavuus ja optimaalinen hallinta ovat myös ilmarenkaiden tärkeimpiä etuja, jotka voidaan myös mukauttaa lasten henkilökohtaisiin mieltymyksiin muuttamalla ilmanpainetta. Joten jos pidät paremmasta arvosta optimaalista suorituskykyä kuin vähän huoltoa, LR XL BR Class ic on täydellinen valinta! LR XL BR-luokan ic käyttää erittäin suuria 2 ""ilmarenkaita. Tämä takaa maksimaalisen pidon ja mukavuuden etenkin vanhemmille lapsille.

Tehokas V-jarru takapyörässä
Kaikki hallittavissa - LR XL BR CLASS IC -sarjassa käytetty takapyörän V-jarru on hyvä vaihtoehto vanhemmille ja raskaille lapsille.Vaikka vähemmän kokeneet ratsastajat ajautuvat hieman korkean jarrutustehon takia, tämän ikäiset lapset pystyvät arvioimaan korkean jarrutustehon nopeammin. Käytämme kuitenkin vain tämän tyyppisiä jarruja takapyörässä. Ei ole vaaraa, että tukkeutuva pyörä johtaa putoamiseen äkillisen hätäjarrutuksen aikana.

Syvä sisäänkäynti
Tämä antaa turvallisuutta - Pyörillemme alhainen askelma on helppo nousta ylös ja pois, mikä antaa aloittelijoille erityisen korkean turvallisuuden ja luottamuksen ajoneuvoon ja omiin kykyihinsä Oppimismenestykset saavutetaan nopeammin ja liikkumisen hauskuus kasvaa.

Erityiset juoksupyörät addle
Lomake seuraa toimintoa - Erityisesti polkupyörille kehitetty ""banaanisatula"" antaa lapsille turvallisen pidon ja tukee heidän kävelyliikkeitään. Koska kävelypyörän työntövoima voidaan välittää vain satulan kautta, tässä vaaditaan täysin erilainen muoto kuin polkupyörällä lapsen turvallisuuden ja hyvän ajoneuvon hallinnan takaamiseksi.

tuotetiedot:
  • Haaran korkeus: 39-52 cm
  • Rungon korkeus: 95-130 cm
  • Runko matalalla sisäänkäynnillä ja juoksulaudalla
  • Ohjaustangon tyynyt
  • Erityinen juoksupyörän satula
  • Kuulalaakeripyörät ja ohjaus
  • Kevytmetallivanteet
  • Ohjaustangon kahvat
  • Pneumaattiset pinnapyörät (50-203 tai 12,5 x 2,00)
  • V-jarru (takana) lapsiystävällisellä jarruvivulla
  • Punottu ohjaustanko kori joustavasta muovista
  • Lapsiystävällinen pyörivä rengaskello
  • Korkeussäädettävä satula ja ohjaustanko
  • sivutuki
  • Iskunkestävä jauhemaalaus
  • Enimmäiskuormituskyky enintään 25 kg
  • Paino: 5 kg
  • Ikä: 3 vuodesta

Huomio
Käytä suojavarusteiden kanssa. Ei käytetä tieliikenteessä!
Toimitus ei sisällä venttiilien korkkeja, koska nämä ovat pieniä osia, jotka voidaan niellä lelustandardin EN71-1 mukaisesti.

PUKY ® Juoksupyörät
PUKY ® -vanteet ovat ihanteellinen täydennys klassiselle skootterille ja samalla täydellinen alkusoitto ensimmäiselle lasten polkupyörälle. Niille on ominaista matala sisäänpääsy ja ergonomia, jotka sopivat erityisesti lapsille. Erityiset pyöräsatulat ovat ergonomisesti muotoiltuja ja tukevat lapsen kävelyliikkeitä täydellisesti. Korkeussäädettävät ohjaustangot ja satulat mahdollistavat yksilöllisen säätämisen ja siten vuosien hauskuuden liikkeessä ja pyörällä."

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

Puky

Liikkuvuutta jo pienestä pitäen

Pukyn lasten kulkupelien avulla lapsesi oppii jo pienestä pitäen, kuinka pyörillä voi kulkea eteenpäin. Pukyn laajaan valikoimaan kuuluu mm. kolmipyöriä, potkupyöriä, potkulautoja ja lastenpolkupyöriä, joiden avulla lapsesi voi parhaiten harjoitella koordinaatiokykyään ja tasapainoaistiaan. Luistamattomat polkimet ja astinlaudat tarjoavat turvallisuutta ja lempeästi kehitellyt mutoilut kuten jalkapallo- tai kukkakuosit ovat todellisia katseenvangitsijoita. Jotta lapsesi olisi parhaiten suojattuna likeenteeltä, on Pukylla valikoimissaan myös sopivia soittokelloja ja kypäriä.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: PUKY ® Potkupyörä LR XL BR Class ic retro-rosé
5
43 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 38
 
4 tähteä
| 4
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

PUKY ® Potkupyörä LR XL BR Class ic retro-rosé
PUKY ® Potkupyörä LR XL BR Class ic retro-rosé
169,99 €