PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Challenge joella

PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Challenge joella


Hinta
29,24 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotteita sarjasta PLAYMOBIL® Spirit Riding Free

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A282719

EAN: 4008789703309

PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Challenge joella
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
PAL: t ovat Pru, Abigail ja Lucky. Kolme ystävää ovat erottamattomat ja kohtaavat mielenkiintoisia kilpailuja BUD: n kanssa: Bebe, Ursula ja Daphne. Vedessä olevan puunrunkoon tyttöjen on näytettävä, kuka voi Tasapaino pitää heidät pidempään, mutta se on aika järkyttävää. Punaisella ja keltaisella lipulla tytöt voivat näyttää tietä ja sitten se on hevosille. Ei missään vaiheessa Pru hyppää Chica Lindaa ja Daphne Horse Marblesilla ja sitten kilpailu alkaa. Suuri hevosenkengän kunniamerkki odottaa voittajaa.

Jokihaastepelisarja sisältää merkit Pru Chica Lindassa ja Daphne Marblesilla, jokirata, jossa puunrunko ja puu Balance-pelille sekä punainen ja keltainen merkkilippu lippujen merkkikilpailuun. Kaikille isoille Spirit-faneille on ystävyysrannekoru hevosenkenkäklipillä jokaisesta onnistuneesti läpikäydystä kilpailusta.

Tuotetiedot:
  • Luvut: 1 Pru, 1 Daphne
  • Eläimet: 1 hevonen Chica Linda, 1 hevosmarmori, 1 haikara, 1 sudenkorento, 1 lintu, 2 oravaa
  • Tarvikkeet: 1 viheralue joki-osalla ja kaislat, 1 puunrunko, 1 viheralue pienillä puilla, 1 kompassi, 2 lippua, 1 tienviitta, 1 haara, 3 kangasta, 3 pidikettä, 2 riimua, 2 ohjaa, 2 hevoshuopaa, 2 satulaa, 7 silikonirannekkeet, 2 retkeilyhattua, 1 lasten rannekoru, 2 hevosenkengän rintamerkkiä
  • Ikä: 4-vuotiaita
Huomio
Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Tukahtumisriski pienten nieltävien osien vuoksi!

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Suosituimmat tuotteemme

PLAYMOBIL® Spirit Riding Free Challenge joella
29,24 €