Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

Philips Avent tutti ultra air SCF376 / 11 Night 0 - 6 m Poika
toistaiseksi loppuunmyyty

Philips Avent tutti ultra air SCF376 / 11 Night 0 - 6 m Poika


Vaihtoehdot:

Hinta
8,01 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotteita sarjasta Philips Avent Ultra Air

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A294067

EAN: 8710103901730

Philips Avent tutti ultra air SCF376 / 11 Night 0 - 6 m Poika
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Ultrailma tutti SCF376 / 11

Kevyt, hengittävä tutti herkälle iholle:
Rauhoita vauva nukkeella, joka antaa ihon hengittää ja jonka on helppo löytää yöllä. Äärimmäisen iltaisessa yössä on erityisen suuret ilmareiät pitävät herkkä iho pehmeänä ja kuivana, ja painike, joka hehkuu pimeässä, jotta näet sen, kun valo ei pala.

Antaa herkälle iholle hengittää:
Erittäin suuret ilmareiät tuulettaa vauvan ihoa varovasti pitäen sen pehmeänä ja kuivana.

On lempeä iholle:
Äärimmäisessä ilmassa on kevyt S-lapsi, jonka pyöristetyt reunat takaavat maksimaalisen mukavuuden.

Helppo löytää, kun valo ei pala:
Kun ultra-ilmassa oleva hehkuva painike löytyy vauvan tutista kytkemättä valoa päälle.

Ihanteellinen rakenne miellyttävään ihon tunne:
Kaikki ultrailmatyynyn komponentit ovat kevyitä ja suunniteltu tuntemaan olonsa mukavaksi iholla, mukaan lukien silkinpehmeä nänni.

Suosittu vauvojen kanssa ympäri maailmaa *:
Kysyimme äideiltä, ??kuinka heidän lapset reagoivat teksturoituihin silikoniommemme. 98% sanoi, että heidän vauvansa hyväksyy Philips Aventin erittäin pehmeät ja erittäin ilmaiset tutit.

Tukee kitalaen, hampaiden ja ikenien luonnollista muotoa:
Huolehdi vauvasi hampaiden kehityksestä symmetrisellä nivelillä, joka kunnioittaa kitalaen, hampaiden ja ikenien luonnollinen muoto.

Steriloi ja säilytä sopivassa astiassa:
Ultrailmakoteloa voidaan käyttää myös steriloijana. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on lisätä vähän vettä ja laittaa kaikki mikroaaltouuniin. Sitten voit olla varma, että se on puhdas seuraavaa käyttöä varten.

Tuotetiedot:
 • Helppo löytää pimeässä
 • Kun painike hehkuu pimeässä
 • Oikomiskykyinen ja BPA-vapaa
 • 0–6 kuukautta
 • Tuplapakkaus
 • Mahdollistaa herkän iho hengittää
 • on hellävarainen iholle
 • Vauvojen suosima maailmanlaajuisesti *
 • Ihanteellinen rakenne miellyttävälle iho-ololle
 • Tukee kitalaen, hampaiden ja ikenien luonnollinen muoto
 • Sterilointi ja säilytys käytännöllisessä astiassa
Tekniset yksityiskohdat:

Toimitussisältö:
 • ultra-tutti: 2 kpl.

Mukana toimitetut lisävarusteet
 • Sterilointilaite / Kuljetuskontti: Kyllä

Turvallisuus:
 • Turvarengas: Kyllä
 • BPA-vapaa: Kyllä

Hygienia :
 • Helppo puhdistaa: Kyllä
 • Voidaan steriloida: Kyllä
 • Konepestävä: Kyllä


* Lataa ultrailma yöllä l itään tunti päivänvalossa / kodin valaistuksessa.
* Yhdysvaltain kuluttajatestit vuosina 2016 - 2017 osoittavat, että Philips Avent -rakenteisen tutin keskimääräinen hyväksyntä on 98%, jota käytetään ultrailma- ja ultrapehmille tutillemme 0 - 0 6 kuukautta ja 6-18 kuukautta.
* Hygieenisistä syistä tutit on vaihdettava neljän viikon välein.
* Maailman johtava tutin tuotemerkki

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

PHILIPS AVENT

Erinomainen laatu näkyy yksityiskohdissa

Philips Avent -tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.

PHILIPS AVENTin Itkuhälyttimet

Jos haluat luotettavan itkuhälyttimen, käänny meidän puoleemme. Itkuhälyttimissämme on automaattinen lepoasetus, minkä ansiosta ne vapauttavat vähemmän sähkömagneettista säteilyä kuin kilpailevat mallit. Itkuhälyttimissä on myös käteviä yksityiskohtia, kuten unitoiminnolla varustettu musiikkitoiminto tai tähtitaivasprojektori.

Imetystuotteita

Imetystuotteet helpottavat äitien elämää. Helppokäyttöinen rintapumppu tai kätevä säilytysrasia tekevät arjesta hieman yksinkertaisempaa.

Philips Aventin pullot

PHILIPS AVENT on tunnettu innovatiivista tuttipulloistaan. Luonnonmukaisesti suunnitellut tuttipullot ovat omiaan käytettäväksi samanaikaisesti imetyksen kanssa. Tuttipullojen tärkeä ominaisuus on niiden vaatima imuteho, joka ei saa olla imettäessä vaadittavaa heikompi. Pullot on suunniteltu niin, ettei ruokkiminen synnytä niihin alipainetta, mikä helpottaa koliikkilasten syöttämistä. PHILIPS AVENTin pulloista juodessaan lapsi voi säädellä maidon virtausta aivan kuin imetystilanteessa. Tämän takia tuttipulloon ei tarvitse erikseen totutella, mikä helpottaa siirtymistä imetyksestä pulloon.

Philips Aventin tutit

Vanhempien elämän helpottaminen on meille tärkeää. Tämän takia PHILIPS AVENTin laadukkaissa tuteissa on monenlaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pimeässä hohtaminen, ilmareiät ja luonnollinen muoto, joka mahdollistaa leuan ja ikenien luonnollisen muodostumisen.

Suosituimmat tuotteemme