⏰ TAMMIKUUN ALE ⏰
⏰ TAMMIKUUN ALE ⏰
Vain tänään:
10% extra-alennusta
00
t
00
min
00
s
Katso koodii
Philips AVENT Orange Babies Tutti, 6-18 kk
Hinta
7,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A138668

EAN: 8710103707424

Philips AVENT Orange Babies Tutti, 6-18 kk
Ostaessasi tämän tuttiparin, et tee vain lapsellesi jotain hyvää, vaan tuet myös Orange Babies -järjestöä. Jokaisesta ostetusta Orange Babies -tutista menee 1 euro Orange Babies -järjestölle. Järjestö tukee HIV-positiivisia äitejä ja heidän lapsiaan Etelä-Afrikassa, Sambiassa ja Namibiassa.

Tutin muotoilu on symmetrinen ja se on hellävarainen lapsen leuoille ja ikenille. Siinä on kuusi ilmareikää, riittävän ilmankierron ansiosta lapsen iho pysyy parempana. Tutti on lisäksi maku- ja hajuneutraali. Tuotteeseen kuuluu myös suojakotelo. Suojan voi sterilisoida ja pestä astianpesukoneessa.

Tuotetietoja:
• Suojarenkaalla
• Suojarenkaassa ilmareikiä
• Toimitukseen kuuluu: 2 tuttia suojakoteloineen

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

PHILIPS AVENT

Erityisyys on yksityiskohdissa

Philips Avent tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.

PHILIPS AVENT Itkuhälytin

Jos haluat luotettavan itkuhälyttimen, käänny meidän puoleemme. Itkuhälyttimissämme on lisäksi automaattinen lepoasetus, minkä ansiosta se päästää vähemmän sähkömagneettista säteilyä kuin kilpailevat mallit. Itkuhälyttimissä on myös käteviä yksityiskohtia, kuten unitoiminnolla varustettu musiikkitoiminto tai tähtitaivasprojektori.

Imetystuotteita

Imetystuotteet helpottavat äitien elämää. Helppokäyttöinen rintapumppu tai kätevä säilytysrasia tekevät arjesta hieman yksinkertaisempaa.

Suosituimmat tuotteemme

Philips AVENT Orange Babies Tutti, 6-18 kk
7,99 €