Etukoodeja sinulle! 👶
Etukoodeja sinulle! 👶
Vain tänään:
Säästä jopa 70 €
00
t
00
min
00
s
Valitse etukoodii
Philips Avent nokkakuppi SCF802 / 04 300 ml sininen / punainen 9. kuusta

Philips Avent nokkakuppi SCF802 / 04 300 ml sininen / punainen 9. kuusta


Vaihtoehdot:
 • Philips Avent nokkakuppi SCF802 / 04 300 ml sininen / punainen 9. kuusta
 • Philips Avent nokkakuppi SCF802 / 03 300 ml vihreää 9. kuusta
 • Philips Avent nokkakuppi SCF802 / 01 300 ml sininen / punainen 9. kuusta
 • Philips Avent nokkakuppi SCF802 / 02 300 ml violetti / sininen 9. kuusta

Hinta
9,29 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A286104

EAN: 8710103855538

Philips Avent nokkakuppi SCF802 / 04 300 ml sininen / punainen 9. kuusta
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Vuotamaton kuppi juomiseen ilman vuotamista. Philips Avent My Grippy -nupin muotoisessa kupissa on erityinen venttiili, ja se on siten tiivis - äidit vahvistavat sen! Sen ergonominen muoto ja luistamaton pinta tekevät pienistä käsistä helpon tarttua, joten lapsesi voi helposti oppia juoda itsenäisesti.

Mikään ei ole kuin jännittävä seikkailu. Kysy lapselta. Tämä vuotamaton nokkikuppi matkalla varmistaa juomisen ilman vuotamista. Ainutlaatuisella venttiilillään neste tulee ulos kupista vasta, kun lapsi juo. Ei tarvitse huolehtia vuotoista tai kupin kaatumisesta. Ja vain PHilips Avent vahvistaa tämän - 91% äideistä on yhtä mieltä siitä, että tämä kuppi on tiivis.

Taaperoikäiset tarvitsevat miellyttävän ja helppokäyttöisen juomakupin, joka ei ole vain lempeä ikenille ja kitalaelle, vaan myös kestää myös kasvavia hampaita. Grippy-juomakuppi tarjoaa molemmat sen pehmeän, puremista kestävän juomakupin ansiosta.

Tarkemman suunnittelun avulla taapero oppii juomaan turvallisesti ja itsenäisesti lyhyessä ajassa. Pienet kädet voivat mukavasti tarttua kuppiin sen ergonomisen muodon ja liukumattoman rakenteen ansiosta.

Philips Aventin oma Grippy-nokkimuki koostuu vain harvoista osista, jotka voidaan helposti koota. Sen mukana tulee hygieniakorkki pitämään nokka puhtaana ja kaikki osat voidaan puhdistaa helposti astianpesukoneessa.

Kaikki Philips Avent -pullot ja -kupit ovat yhteensopivia, paitsi lasipullot ja aikuisten juomakupit / Ensimmäinen kuppi vanhemmille lapsille. Joten voit luoda täydellisen mukin lapsesi yksilölliseen kehitykseen. Itsenäinen juominen on tärkeä tiikerivaihe lapsesi kehityksessä. Haluamme tehdä siirtymisen imetyksestä tai pullosta nokkikuppiin mahdollisimman helpoksi ja miellyttäväksi. Yhdessä lääketieteen ammattilaisten kanssa olemme varmistaneet, että jokainen kuppi stimuloi ja tukee lapsesi motoristen ja juomataitojen kehittymistä. Riippumatta siitä, käyttääkö taaperoasi teetä, pehmeää tai kovaa nokkaa, juoma olkea tai täysi reunakuppi, varmistamme, että Philips Avent on aina ottanut huomioon lapsesi tarpeet kehittäessään kuppeja.

tuotetiedot:
 • Edistyksellinen venttiili - tiivis juominen
 • Pehmeä, purema kestävä juoma nokka hampaiden kasvamiseen
 • Ergonomisesti muotoiltu ja luistamaton rakenne
 • Harvat osat - helppo koota ja puhdistaa (tiskikoneessa turvallinen)
 • Yhteensopiva Philips Avent -pullon ja -kupin kanssa
 • Philips Avent -kupit mukautuvat lapsesi kehitykseen
Tekniset yksityiskohdat:
 • Suunnittelu vaaleanpunainen / keltainen
 • Kiinnitettävä hygieniakorkki
 • Kehitysvaihe: Alkaen yhdeksäs kuukausi
 • täyttömäärä: 300 ml
 • BPA-vapaa
 • tiskikoneessa turvallinen

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

PHILIPS AVENT

Erinomainen laatu näkyy yksityiskohdissa

Philips Avent -tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.

PHILIPS AVENTin Itkuhälyttimet

Jos haluat luotettavan itkuhälyttimen, käänny meidän puoleemme. Itkuhälyttimissämme on automaattinen lepoasetus, minkä ansiosta ne vapauttavat vähemmän sähkömagneettista säteilyä kuin kilpailevat mallit. Itkuhälyttimissä on myös käteviä yksityiskohtia, kuten unitoiminnolla varustettu musiikkitoiminto tai tähtitaivasprojektori.

Imetystuotteita

Imetystuotteet helpottavat äitien elämää. Helppokäyttöinen rintapumppu tai kätevä säilytysrasia tekevät arjesta hieman yksinkertaisempaa.

Philips Aventin pullot

PHILIPS AVENT on tunnettu innovatiivista tuttipulloistaan. Luonnonmukaisesti suunnitellut tuttipullot ovat omiaan käytettäväksi samanaikaisesti imetyksen kanssa. Tuttipullojen tärkeä ominaisuus on niiden vaatima imuteho, joka ei saa olla imettäessä vaadittavaa heikompi. Pullot on suunniteltu niin, ettei ruokkiminen synnytä niihin alipainetta, mikä helpottaa koliikkilasten syöttämistä. PHILIPS AVENTin pulloista juodessaan lapsi voi säädellä maidon virtausta aivan kuin imetystilanteessa. Tämän takia tuttipulloon ei tarvitse erikseen totutella, mikä helpottaa siirtymistä imetyksestä pulloon.

Philips Aventin tutit

Vanhempien elämän helpottaminen on meille tärkeää. Tämän takia PHILIPS AVENTin laadukkaissa tuteissa on monenlaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pimeässä hohtaminen, ilmareiät ja luonnollinen muoto, joka mahdollistaa leuan ja ikenien luonnollisen muodostumisen.

Suosituimmat tuotteemme

Philips Avent nokkakuppi SCF802 / 04 300 ml sininen / punainen 9. kuusta
9,29 €