Philips Avent Natural -pullo SCF033 / 17, 260ml, 1 kpl, läpinäkyvä

Philips Avent Natural -pullo SCF033 / 17, 260ml, 1 kpl, läpinäkyvä


Hinta
16,99 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotteita sarjasta PHILIPS AVENT Naturel

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A268868

EAN: 8710103873617

Philips Avent Natural -pullo SCF033 / 17, 260ml, 1 kpl, läpinäkyvä
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
" Yleiskatsaus Philips Avent Natural -pullo SCF033 / 17

The luonnonläheinen tuttipullo, jossa on erittäin pehmeä nänni, muistuttaa rintaa. Leveä rintamainen tutti, jossa on joustava ja spiraalimuotoinen mukavuustyyny, sallii luonnollisen juomisen ja imemisen ja pullojen ruokinnan ongelmattoman yhdistelmän.
Leveä, rintamainen tutti tukee vauvaa luonnollisella juomamallilla ja helpottaa sitä. yhdistää imetys ja pullolla ruokinta. Nännillä on erityinen pehmeä rakenne, joka jäljittelee rintojen tunnetta. Joustava yhdistetty spiraalimuotoilu ja ainutlaatuinen mukavuuspehmuste tuottavat joustavan nännin, joka sallii luonnollisen juomisen ilman nännen liukumista sisään. Anti-Colic -järjestelmä vähentää koliikkeja ja epämukavuutta estämällä ilman pääsyn vauvan mahaan. Ainutlaatuisen muodonsa ansiosta pulloa on helppo pitää ja pitää kiinni mistä tahansa suunnasta maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi, jopa pienille vauvan käsille. Leveän pullonkaulan ansiosta se on helppo täyttää ja puhdistaa. Pullo koostuu vain muutamasta osasta nopeaa ja helppoa kokoonpanoa varten.

tuotetiedot:
  • Luonnollinen juominen leveässä, rintamaiseen tutissa
  • Erittäin pehmeä tutti jäljittelee tunnetta rinta
  • Joustava, spiraalimuotoiltu tyyny
  • Koliikkia estävä järjestelmä vähentää koliikkia ja epämukavuutta
  • Ergonominen muoto maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi
  • Tämä pullo on BPA-vapaa
  • Kehitysvaiheet: 1. kuukaudesta alkaen
  • Helppo käsitellä ja puhdistaa, nopea ja helppo koota
  • Yhteensopiva Phillips Avent Naturnahin kanssa alue
"

Lisätarvikkeita

Hinta
17,07 €
Hinta
6,18 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

PHILIPS AVENT

Erinomainen laatu näkyy yksityiskohdissa

Philips Avent -tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.

PHILIPS AVENTin Itkuhälyttimet

Jos haluat luotettavan itkuhälyttimen, käänny meidän puoleemme. Itkuhälyttimissämme on automaattinen lepoasetus, minkä ansiosta ne vapauttavat vähemmän sähkömagneettista säteilyä kuin kilpailevat mallit. Itkuhälyttimissä on myös käteviä yksityiskohtia, kuten unitoiminnolla varustettu musiikkitoiminto tai tähtitaivasprojektori.

Imetystuotteita

Imetystuotteet helpottavat äitien elämää. Helppokäyttöinen rintapumppu tai kätevä säilytysrasia tekevät arjesta hieman yksinkertaisempaa.

Philips Aventin pullot

PHILIPS AVENT on tunnettu innovatiivista tuttipulloistaan. Luonnonmukaisesti suunnitellut tuttipullot ovat omiaan käytettäväksi samanaikaisesti imetyksen kanssa. Tuttipullojen tärkeä ominaisuus on niiden vaatima imuteho, joka ei saa olla imettäessä vaadittavaa heikompi. Pullot on suunniteltu niin, ettei ruokkiminen synnytä niihin alipainetta, mikä helpottaa koliikkilasten syöttämistä. PHILIPS AVENTin pulloista juodessaan lapsi voi säädellä maidon virtausta aivan kuin imetystilanteessa. Tämän takia tuttipulloon ei tarvitse erikseen totutella, mikä helpottaa siirtymistä imetyksestä pulloon.

Philips Aventin tutit

Vanhempien elämän helpottaminen on meille tärkeää. Tämän takia PHILIPS AVENTin laadukkaissa tuteissa on monenlaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pimeässä hohtaminen, ilmareiät ja luonnollinen muoto, joka mahdollistaa leuan ja ikenien luonnollisen muodostumisen.

Suosituimmat tuotteemme

Philips Avent Natural -pullo SCF033 / 17, 260ml, 1 kpl, läpinäkyvä
16,99 €