Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 12 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl kirahvi
Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 12 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl kirahvi

Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 12 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl kirahvi


Vaihtoehdot:
 • Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 12 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl kirahvi
 • Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 11 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl, apina

9,95 €
Hinta
7,39 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
säästä nyt
2,56 €-26%
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A285903

EAN: 8710103868804

Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 12 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl kirahvi
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Kliinisesti todistettu vähentävän koliikkia ja epämukavuutta.

Philips Avent Anti-Colic -pullo on suunniteltu estämään ilmaa pääsemästä vauvan vatsaan vähentämään koliikkia ja epämukavuutta vähentäen samalla ruokinnan keskeytystä. Innovatiivinen anti-colic -järjestelmä pitää ilman poissa vauvan vatsasta. Nuppaan rakennettu venttiili estää imuroimisen vauvan juoman aikana ja ohjaa ilman takaisin pullon pohjalle. Tämä pitää ilman pullon sisällä ja estää sitä pääsemästä vatsasi, vähentäen ilmavaivoja, koliikkia ja palautusjäähdytystä.

Vauvoilla, joille annettiin Aventin antikolikopullot, oli 60% vähemmän yöaikaista vaivaa kuin vauvoilla. joita ruokittiin toisella koliikan vastaisella pullolla. Aallotettu pintarakenne estää nännin romahtamisen ja mahdollistaa siten jopa juomisen.

Philips Avent -koliinisessä pullossa on muutama osa ja se voidaan koota nopeasti ja helposti. Ainutlaatuisen muodonsa ansiosta pullo on helppo pitää ja tarttua mistä tahansa suunnasta. Leveän kaulan ja pyöristettyjen kulmien ansiosta Avenin pullo on helppo puhdistaa nopeasti ja perusteellisesti. Helppo puhdistus takaa hygieenisemmän ruokinnan.

Yhdistä rintapumpun, pullon ja kupin osat niin, että haluat luoda optimaalisen tuotteen sinulle.

Philips Avent -koliiniset pullosarjat tarjoavat erilaisia ??nuppeja. tasot vauvasi kasvun mukaan. Muista, että ikäluokitukset ovat arvioita, koska vauvat kehittyvät eri tavalla. Kaikki pisarat ovat saatavana kaksinkertaisena selkänojana: vastasyntyneille tai hitaalle, keskipitkälle, nopealle ja muuttuvalle ruokavirtaukselle sekä viskoosille ruoalle.

Tuotetiedot:
 • Antikoliksijärjestelmä vähentää todistettavasti koliikkia
 • 60% vähemmän yöllistä epämukavuutta
 • Ribboitu rakenne estää imukupin liukumisen sisään - keskeytymätöntä ruokintaa varten
 • Helppo puhdista ja koota vähempien osien ansiosta
 • Helppo pitää
 • Leveä kaulapullo pyöristetyillä kulmilla helppoa puhdistamista varten
 • Käytännössä yhdistettävä ravitsemusjärjestelmä - imetyksestä juomiseen kuppi
 • Tämä pullo on BPA-vapaa
 • Erilaisia ??imutasoja on saatavana
 • Tiivis rakenne
Tekniset yksityiskohdat:
 • Materiaali (pullo): polypropeeni
 • Materiaali (imukuppi): silikoni
 • BPA-vapaa
 • toimitus: 1 kpl
 • täyttömäärä: 260 ml
 • Sisustus: Kirahvi
 • Suunnittelu: Ergonominen muoto / leveä kaula
 • Astianpesukone ja mikroaaltouunissa turvallinen
 • Kehitysvaihe: 0 - 12 kuukautta (nukkumisvaiheet)
 • Koli-imu
 • Tiivis rakenne

Lisätarvikkeita

Hinta
15,68 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

PHILIPS AVENT

Erinomainen laatu näkyy yksityiskohdissa

Philips Avent -tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.

PHILIPS AVENTin Itkuhälyttimet

Jos haluat luotettavan itkuhälyttimen, käänny meidän puoleemme. Itkuhälyttimissämme on automaattinen lepoasetus, minkä ansiosta ne vapauttavat vähemmän sähkömagneettista säteilyä kuin kilpailevat mallit. Itkuhälyttimissä on myös käteviä yksityiskohtia, kuten unitoiminnolla varustettu musiikkitoiminto tai tähtitaivasprojektori.

Imetystuotteita

Imetystuotteet helpottavat äitien elämää. Helppokäyttöinen rintapumppu tai kätevä säilytysrasia tekevät arjesta hieman yksinkertaisempaa.

Philips Aventin pullot

PHILIPS AVENT on tunnettu innovatiivista tuttipulloistaan. Luonnonmukaisesti suunnitellut tuttipullot ovat omiaan käytettäväksi samanaikaisesti imetyksen kanssa. Tuttipullojen tärkeä ominaisuus on niiden vaatima imuteho, joka ei saa olla imettäessä vaadittavaa heikompi. Pullot on suunniteltu niin, ettei ruokkiminen synnytä niihin alipainetta, mikä helpottaa koliikkilasten syöttämistä. PHILIPS AVENTin pulloista juodessaan lapsi voi säädellä maidon virtausta aivan kuin imetystilanteessa. Tämän takia tuttipulloon ei tarvitse erikseen totutella, mikä helpottaa siirtymistä imetyksestä pulloon.

Philips Aventin tutit

Vanhempien elämän helpottaminen on meille tärkeää. Tämän takia PHILIPS AVENTin laadukkaissa tuteissa on monenlaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pimeässä hohtaminen, ilmareiät ja luonnollinen muoto, joka mahdollistaa leuan ja ikenien luonnollisen muodostumisen.

Suosituimmat tuotteemme

Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 12 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl kirahvi
Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 12 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl kirahvi
9,95 €
7,39 €