Extra alennus vaatteista!
Extra alennus vaatteista!
Vain tänään:
30% Appi | 25% Netti
00
t
00
min
00
s
Katso lisääi
Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 11 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl, apinaPhilips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 11 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl, apina

Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 11 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl, apina


Vaihtoehdot:
 • Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 11 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl, apina
 • Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 12 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl kirahvi

Hinta
8,05 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A285902

EAN: 8710103868774

Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 11 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl, apina
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Philips Avent colicic -pullopullo - kliinisesti todistettu vähentävän koliikkia ja epämukavuutta. Avent s -koliikkopullo on suunniteltu estämään ilman pääsy vauvan vatsaan vähentämään koliikkia ja epämukavuutta vähentäen samalla ruokinnan keskeytystä. Innovatiivinen paksusuolenvastainen järjestelmä pitää ilman pois vauvan vatsasta.

Avent s Anti-colic -järjestelmä on suunniteltu estämään ilmaa pääsemästä vauvan mahaan vähentämään koliikkia ja epämukavuutta. Nuppaan rakennettu venttiili estää tyhjiön muodostumisen lapsesi juoman aikana ja ilma palaa pullon pohjalle. Tämä pitää ilman pullon sisällä ja estää sitä pääsemästä vatsasi, vähentäen ilmavaivoja, koliikkia ja palautusjäähdytystä.

Philips Avent -koliiniset pullot vähentävät epämukavuutta. Philips Avent -koliikkopulloilla ruokituilla vauvoilla oli 60% vähemmän yöaikaista epämukavuutta verrattuna vauvoihin, joita ruokittiin toisella colic-pulloilla.

Urattu pintarakenne estää nupin romahtamisen ja mahdollistaa siten jopa juomisen.

Philips Avent -koliikkopullo on muutama osa ja se voidaan koota nopeasti ja helposti.

Ainutlaatuisen muodonsa ansiosta pullo on helppo pitää ja tarttua mihin tahansa suuntaan.

Kiitos leveä pullonkaula ja pyöristetyt kulmat, Avenin pullo on helppo puhdistaa nopeasti ja perusteellisesti. Helppo puhdistus takaa hygieenisemmän ruokinnan.

Yhdistä rintapumpun, pullon ja kupin osat niin, että haluat luoda optimaalisen tuotteen sinulle.

Philips Avent -koliiniset pullosarjat tarjoavat erilaisia ??nuppeja. tasot vauvasi kasvun mukaan. Muista, että ikäluokitukset ovat arvioituja arvoja, kun vauvat kehittyvät eri tavalla. Kaikki pisarat ovat saatavana kaksinkertaisena selkänojana: vastasyntyneille tai hitaalle, keskipitkälle, nopealle ja muuttuvalle ruokavirtaukselle sekä viskoosille ruoalle.

Tuotetiedot:
 • Antikoliksijärjestelmä vähentää todistettavasti koliikkia
 • 60% vähemmän yöllisiä epämukavuuksia
 • Rintamainen rakenne estää nupun liukumisen sisään - keskeytymättömään ruokintaan
 • Helppo puhdistaa ja koota vähempien osien ansiosta.
 • Helppo pitää
 • Leveä kaulapullo pyöristetyillä kulmilla helppoa puhdistamista varten
 • Käytännössä yhdistettävä ravintojärjestelmä - imetyksestä juomakuppiin
 • Tämä pullo on BPA-vapaa
 • Erilaisia ??imutasoja on saatavana
 • Tiivis rakenne
Tekniset yksityiskohdat:
 • Materiaali (pullo): polypropeeni
 • Materiaali (imukuppi): silikoni
 • BPA-vapaa
 • Toimitussisältö : 1 kpl
 • täyttömäärä: 260 ml
 • Sisustus: Apina
 • Suunnittelu: Ergonominen muoto / leveä kaula
 • Astianpesukone ja mikroaaltouuni Ve turvallinen
 • Kehitysvaihe: 0 - 12 kuukautta (nukkumisvaiheet)
 • Koli-imu
 • Tiivis rakenne

Lisätarvikkeita

Hinta
5,41 €
Hinta
6,28 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

PHILIPS AVENT

Erinomainen laatu näkyy yksityiskohdissa

Philips Avent -tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.

PHILIPS AVENTin Itkuhälyttimet

Jos haluat luotettavan itkuhälyttimen, käänny meidän puoleemme. Itkuhälyttimissämme on automaattinen lepoasetus, minkä ansiosta ne vapauttavat vähemmän sähkömagneettista säteilyä kuin kilpailevat mallit. Itkuhälyttimissä on myös käteviä yksityiskohtia, kuten unitoiminnolla varustettu musiikkitoiminto tai tähtitaivasprojektori.

Imetystuotteita

Imetystuotteet helpottavat äitien elämää. Helppokäyttöinen rintapumppu tai kätevä säilytysrasia tekevät arjesta hieman yksinkertaisempaa.

Philips Aventin pullot

PHILIPS AVENT on tunnettu innovatiivista tuttipulloistaan. Luonnonmukaisesti suunnitellut tuttipullot ovat omiaan käytettäväksi samanaikaisesti imetyksen kanssa. Tuttipullojen tärkeä ominaisuus on niiden vaatima imuteho, joka ei saa olla imettäessä vaadittavaa heikompi. Pullot on suunniteltu niin, ettei ruokkiminen synnytä niihin alipainetta, mikä helpottaa koliikkilasten syöttämistä. PHILIPS AVENTin pulloista juodessaan lapsi voi säädellä maidon virtausta aivan kuin imetystilanteessa. Tämän takia tuttipulloon ei tarvitse erikseen totutella, mikä helpottaa siirtymistä imetyksestä pulloon.

Philips Aventin tutit

Vanhempien elämän helpottaminen on meille tärkeää. Tämän takia PHILIPS AVENTin laadukkaissa tuteissa on monenlaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pimeässä hohtaminen, ilmareiät ja luonnollinen muoto, joka mahdollistaa leuan ja ikenien luonnollisen muodostumisen.

Suosituimmat tuotteemme

Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF821 / 11 sis. AirFree-venttiili 260 ml, 1 kpl, apina
8,05 €