Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF813 / 27 sis. AirFree-venttiili, 260ml, 2-pakkaus, läpinäkyväPhilips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF813 / 27 sis. AirFree-venttiili, 260ml, 2-pakkaus, läpinäkyvä

Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF813 / 27 sis. AirFree-venttiili, 260ml, 2-pakkaus, läpinäkyvä


Vaihtoehdot:
 • Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF813 / 27 sis. AirFree-venttiili, 260ml, 2-pakkaus, läpinäkyvä
 • Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF813 / 37, 260ml, 3-pakkaus, läpinäkyvä

Hinta
17,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A285896

EAN: 8710103880660

Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF813 / 27 sis. AirFree-venttiili, 260ml, 2-pakkaus, läpinäkyvä
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Overview Philips Avent Anti -Colic -pullo SCF813/14

Kun AirFree-venttiili asetetaan, vauva nielee vähemmän ilmaa. Nupu pysyy täynnä maitoa, jopa pystyasennossa. Jos vauva nielee vähemmän ilmaa, voit torjua erilaisia ??ruokintaongelmia, kuten koliikkia, refluksia ja ilmavaivoja.

Tuotetiedot:
 • Ikä: Alkaen 1. kuukausi
 • täyttömäärä: 260 ml
 • Määrä: 2 kappaletta
 • Vauvanruokaa valmistava teetä
 • Astianpesukone ja mikroaaltouuni kestävä
 • Helppo koota
 • Helppo puhdistaa
 • Helppo pitää
 • Ei sisällä BPA: ta ja silikoneja
 • Materiaali: Polypropeeni
 • Ergonominen muoto
 • Leveä kaula
 • Tisali: Optimaalinen nupun sijainti, urarakenne estää nupun liukumisen sisään
 • Anti-koolikka pölynimuri
 • Yhteensopiva kaikkien anti-koolikonin ja luokan ik + pullojen kanssa
"

Lisätarvikkeita

Hinta
41,48 €
Hinta
6,23 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

PHILIPS AVENT

Erinomainen laatu näkyy yksityiskohdissa

Philips Avent -tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.

PHILIPS AVENTin Itkuhälyttimet

Jos haluat luotettavan itkuhälyttimen, käänny meidän puoleemme. Itkuhälyttimissämme on automaattinen lepoasetus, minkä ansiosta ne vapauttavat vähemmän sähkömagneettista säteilyä kuin kilpailevat mallit. Itkuhälyttimissä on myös käteviä yksityiskohtia, kuten unitoiminnolla varustettu musiikkitoiminto tai tähtitaivasprojektori.

Imetystuotteita

Imetystuotteet helpottavat äitien elämää. Helppokäyttöinen rintapumppu tai kätevä säilytysrasia tekevät arjesta hieman yksinkertaisempaa.

Philips Aventin pullot

PHILIPS AVENT on tunnettu innovatiivista tuttipulloistaan. Luonnonmukaisesti suunnitellut tuttipullot ovat omiaan käytettäväksi samanaikaisesti imetyksen kanssa. Tuttipullojen tärkeä ominaisuus on niiden vaatima imuteho, joka ei saa olla imettäessä vaadittavaa heikompi. Pullot on suunniteltu niin, ettei ruokkiminen synnytä niihin alipainetta, mikä helpottaa koliikkilasten syöttämistä. PHILIPS AVENTin pulloista juodessaan lapsi voi säädellä maidon virtausta aivan kuin imetystilanteessa. Tämän takia tuttipulloon ei tarvitse erikseen totutella, mikä helpottaa siirtymistä imetyksestä pulloon.

Philips Aventin tutit

Vanhempien elämän helpottaminen on meille tärkeää. Tämän takia PHILIPS AVENTin laadukkaissa tuteissa on monenlaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pimeässä hohtaminen, ilmareiät ja luonnollinen muoto, joka mahdollistaa leuan ja ikenien luonnollisen muodostumisen.

Suosituimmat tuotteemme

Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF813 / 27 sis. AirFree-venttiili, 260ml, 2-pakkaus, läpinäkyvä
Philips Avent Koliikkia ehkäisevä Tuttipullo SCF813 / 27 sis. AirFree-venttiili, 260ml, 2-pakkaus, läpinäkyvä
17,90 €