Philips Avent Juominen ja oppiminen Cup SCF262 / 06 150 ml valkoista 4. kuukaudesta

Philips Avent Juominen ja oppiminen Cup SCF262 / 06 150 ml valkoista 4. kuukaudesta


Hinta
9,90 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-7 arkipäivää

Tuotteita sarjasta PHILIPS AVENT Naturel

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A285955

EAN: 8710103874324

Philips Avent Juominen ja oppiminen Cup SCF262 / 06 150 ml valkoista 4. kuukaudesta
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Tee lapsellesi helpompi siirtyä juomakuppiin. Aventin uusi luonnollinen juomakuppi auttaa vauvaa siirtymään pullosta juomakuppiin helposti. Pehmeiden kahvojen ansiosta vauva voi pitää pullon itsestään, kun hän juo tavallisen nupunsa läpi.

Oppimiskahvojen ansiosta taapero on helpompi pitää kuppia ja juoda yksinään. Kahvat on erityisesti suunniteltu pienille käsille ja ne ovat myös liukumattomia kumimateriaalin ansiosta.

Anti-Colour System vähentää koliikkia ja epämukavuutta estämällä ilman pääsyn vauvan mahaan.

Kaikki Philips Avent -pullot ja -kupit ovat yhteensopivia, paitsi lasipullot ja aikuisten juomakupit / ensimmäinen kuppi isoille lapsille. Joten voit luoda täydellisen kupin lapsesi yksilölliseen kehitykseen.

Joustava yhdistelmäspiraalimalli ja ainutlaatuinen mukavuuspehmuste tuottaa joustavan vetimen, jonka avulla voit juoda luonnollisesti ilman, että tutti liukuu sisään.

Philips Avent Natural -kuppi on valmistettu BPA-vapaasta materiaalista.

tuotetiedot:
 • Pehmeä oppimiskahva pienille käsille
 • Koliikkosysteemi vähentää koliikkia ja epämukavuutta
 • Yhteensopiva Philips Avent -pullon ja -kupin kanssa
 • Joustava ja spiraalimuotoilun mukava tyyny
 • Tämä kuppi on BPA-vapaa
 • Mukavuuden lisäämiseksi kaikki osat ovat konepestäviä
Tekniset yksityiskohdat:
 • Materiaali (pullo): Polypropeeni (PP)
 • Materiaali (imukuppi): silikoni
 • BPA-vapaa
 • Juomalasi ja
 • Irrotettava hygieniakorkki
 • Pehmeä nuppi, jolla on keskimääräinen ruokavirtaus
 • Univaihe: 4. kuusta alkaen

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

PHILIPS AVENT

Erinomainen laatu näkyy yksityiskohdissa

Philips Avent -tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.

PHILIPS AVENTin Itkuhälyttimet

Jos haluat luotettavan itkuhälyttimen, käänny meidän puoleemme. Itkuhälyttimissämme on automaattinen lepoasetus, minkä ansiosta ne vapauttavat vähemmän sähkömagneettista säteilyä kuin kilpailevat mallit. Itkuhälyttimissä on myös käteviä yksityiskohtia, kuten unitoiminnolla varustettu musiikkitoiminto tai tähtitaivasprojektori.

Imetystuotteita

Imetystuotteet helpottavat äitien elämää. Helppokäyttöinen rintapumppu tai kätevä säilytysrasia tekevät arjesta hieman yksinkertaisempaa.

Philips Aventin pullot

PHILIPS AVENT on tunnettu innovatiivista tuttipulloistaan. Luonnonmukaisesti suunnitellut tuttipullot ovat omiaan käytettäväksi samanaikaisesti imetyksen kanssa. Tuttipullojen tärkeä ominaisuus on niiden vaatima imuteho, joka ei saa olla imettäessä vaadittavaa heikompi. Pullot on suunniteltu niin, ettei ruokkiminen synnytä niihin alipainetta, mikä helpottaa koliikkilasten syöttämistä. PHILIPS AVENTin pulloista juodessaan lapsi voi säädellä maidon virtausta aivan kuin imetystilanteessa. Tämän takia tuttipulloon ei tarvitse erikseen totutella, mikä helpottaa siirtymistä imetyksestä pulloon.

Philips Aventin tutit

Vanhempien elämän helpottaminen on meille tärkeää. Tämän takia PHILIPS AVENTin laadukkaissa tuteissa on monenlaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pimeässä hohtaminen, ilmareiät ja luonnollinen muoto, joka mahdollistaa leuan ja ikenien luonnollisen muodostumisen.

Suosituimmat tuotteemme

Philips Avent Juominen ja oppiminen Cup SCF262 / 06 150 ml valkoista 4. kuukaudesta
9,90 €