Philips Avent juominen Cup -kuppi SCF745 / 00
Vaihtoehdot:
  • Philips Avent juominen Cup -kuppi SCF745 / 00
  • Philips Avent kuppi nokka SCF252 / 05

Hinta
11,10 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A285980

EAN: 8710103916048

Philips Avent juominen Cup -kuppi SCF745 / 00
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Purentakestävä juoma nokka hampaiden kasvamiseen. Philips Avent -pehmeät juomakupit ovat kevyitä ikenille ja purevat kuitenkin tiukasti, kun ensimmäiset hampaat ilmestyvät. Aventin patentoima venttiili varmistaa, että neste tulee ulos vain juomalla.

Ei enää roiskeita! Aventin uusi patentoitu venttiili varmistaa, että neste kehittyy vasta, kun lapsi juo juoksuputkesta.

Kulmainen juomapiikki suunniteltiin pienten lasten opettamiseksi kupista.

Philips Avent Drink Beak voidaan helposti koota. Kaikki Tele ovat tiskikoneessa turvallisia mukavuuden lisäämiseksi.

Philips Avent Drinking Beak on valmistettu BPA-vapaista materiaaleista tai materiaaleista, joissa on 0% BPA: ta.

Avent s Juomakannat ovat yhteensopivia luonnollisten ja klassisten + pullojen kanssa. (paitsi lasipullot) sekä täydellinen valikoima kuppeja (paitsi aikuisten juomakuppi ja Easy Sippy -kuppi juomatilan kera). Joten voit aina yhdistää toistensa kanssa löytääksesi lapsesi kehitystä parhaiten vastaavan kupin.

Pikkulapset tarvitsevat miellyttävän ja helppokäyttöisen juomakupin, joka ei ole vain lievä ikenille ja kitalaelle, vaan myös kestää kasvavia hampaita. Nokkikuppi tarjoaa molemmat pehmeän, puremankestävän juomakupin ansiosta.

tuotetiedot:
  • 2 x pehmeää, puremankestävää juomakuppaa
  • Kehitysvaihe: 6 m + / 9m +
  • BPA-vapaa
  • Konepestävä
  • Suunnittelu: Läpinäkyvä
  • Materiaali: silikoni

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

PHILIPS AVENT

Erinomainen laatu näkyy yksityiskohdissa

Philips Avent -tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.

PHILIPS AVENTin Itkuhälyttimet

Jos haluat luotettavan itkuhälyttimen, käänny meidän puoleemme. Itkuhälyttimissämme on automaattinen lepoasetus, minkä ansiosta ne vapauttavat vähemmän sähkömagneettista säteilyä kuin kilpailevat mallit. Itkuhälyttimissä on myös käteviä yksityiskohtia, kuten unitoiminnolla varustettu musiikkitoiminto tai tähtitaivasprojektori.

Imetystuotteita

Imetystuotteet helpottavat äitien elämää. Helppokäyttöinen rintapumppu tai kätevä säilytysrasia tekevät arjesta hieman yksinkertaisempaa.

Philips Aventin pullot

PHILIPS AVENT on tunnettu innovatiivista tuttipulloistaan. Luonnonmukaisesti suunnitellut tuttipullot ovat omiaan käytettäväksi samanaikaisesti imetyksen kanssa. Tuttipullojen tärkeä ominaisuus on niiden vaatima imuteho, joka ei saa olla imettäessä vaadittavaa heikompi. Pullot on suunniteltu niin, ettei ruokkiminen synnytä niihin alipainetta, mikä helpottaa koliikkilasten syöttämistä. PHILIPS AVENTin pulloista juodessaan lapsi voi säädellä maidon virtausta aivan kuin imetystilanteessa. Tämän takia tuttipulloon ei tarvitse erikseen totutella, mikä helpottaa siirtymistä imetyksestä pulloon.

Philips Aventin tutit

Vanhempien elämän helpottaminen on meille tärkeää. Tämän takia PHILIPS AVENTin laadukkaissa tuteissa on monenlaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pimeässä hohtaminen, ilmareiät ja luonnollinen muoto, joka mahdollistaa leuan ja ikenien luonnollisen muodostumisen.

Suosituimmat tuotteemme

Philips Avent juominen Cup -kuppi SCF745 / 00
11,10 €