Philips Avent Connected Video-itkuhälytin SCD921/26
Philips Avent Connected Video-itkuhälytin SCD921/26
ovh¹
344,99 €
Hinta
339,99 €
Ilmainen toimitus!
säästä nyt
5,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A330685

EAN: 8710103974604

Philips Avent Connected Video-itkuhälytin SCD921/26

Tunne olosi turvalliseksi kaikkialla
Pidä vauvaa silmällä mistä tahansa Philipsin Avent Connected videopuhelimen avulla. Secure Connect-järjestelmämme pitää pienokaiseesi yhteyttä koko kodin alueella. Baby Monitor+ -sovelluksen avulla voit tarkistaa hänen voinnin mistä tahansa käsin.

Suunniteltu niin, että olet aina yhteydessä vauvaan.
Turvallisen yhteyden omaava järjestelmämme käyttää useita salattuja kanavia vauvayksikön ja vanhemman yksikön tai sovelluksen välillä. Tämä takaa hyvän ja yksityisen yhteyden.

Full HD -kamera, jossa on yökuvaus ja digitaalinen zoomaus
Philips Avent Baby Monitor+ -sovelluksen avulla näet ja kuulet lapsesi kotona ja matkalla. Wi-Fi- tai mobiili-internetyhteyden kautta voit tarkistaa ja lohduttaa lastasi mistä tahansa.

Näet jokaisen liikkeen, kuulet jokaisen naurun
Vauvayksikössä on Full HD -kamera, jossa on yökuvaus ja digitaalinen zoomausmahdollisuus, joka tarjoaa selkeää kuvaa lastenhuoneesta päivisin ja öisin.

Jopa 400 metrin kantama vanhempien yksiköllä, rajoittamaton kantama Baby Monitor+ -sovelluksen kanssa.
Pysy turvallisesti yhteydessä vanhempien yksikköön, jossa on jopa 400 metrin* kantaman kotisi ympärillä. Ja kodin ulkopuolella Baby Monitor+ -sovellus tarjoaa rajoittamattoman kantaman mobiilin internetyhteyden tai Wi-Fi-yhteyden kautta. Kantama jopa 50 metriä sisätiloissa.

Jopa 12 tuntia langatonta valvontaa vanhempien yksikön kanssa
Ladattavan emoyksikön akun kesto on jopa 12 tuntia (täyden latauksen jälkeen ekotilassa) ja siinä on 4,3 tuuman värinäyttö (läpimitta 10,9 cm). .

Koskaan ei ole liian lämmin eikä koskaan liian kylmä - aina juuri sopiva.
Integroitu huonelämpömittari hälyttää lämpötilan ylityksistä ja alituksista ja auttaa varmistamaan, että lapsesi voi aina hyvin.

Rauhallinen nukkumaanmeno rauhoittavan yövalon avulla
Vauvayksikön integroidun yövalon avulla voit luoda miellyttävät valaistusolosuhteet lastenhuoneeseen. Voit kytkeä yövalon päälle ja pois päältä tai säätää sen kirkkautta vanhempien yksikön ja Baby Monitor+ -sovelluksen kautta.

Lapselle puhuminen ja kuunteleminen
Itkuhälyttimemme toimii yksinomaan sisäpuhelintoiminnolla, joten napin painalluksella sinä ja lapsesi voitte kuunnella toisianne keskeytyksettä, kun laulatte hänelle, rauhoitatte häntä tai kun lapsi nauraa.

Rauhoittavat äänet
Valitse 15 rauhoittavan äänen joukosta, jotka vaihtelevat puutarhan linnunlaulusta ja yöllisistä luontoäänistä tuutulauluihin, kuten Rock-a-Bye Baby.

Aina käyttövalmiina päivällä ja yöllä
Koska valvontalaitteen vanhempiyksikkö ja vauvayksikkö on jo kytketty toisiinsa, voit aloittaa seurannan heti pakkauksesta avattua. Wi-Fi on helppo ottaa käyttöön, ja voit yhdistää Baby Monitor+ -sovelluksen aina, kun sinulla on aikaa.

Ominaisuudet:
  • Alhaisen pariston ilmoitus.
  • Vanhemman yksikön akun kesto: 12 tuntia ECO-tilassa.
  • Kannettava ja ladattava vanhempien yksikkö
  • Verkkovirralla toimiva vauvayksikkö
Emoyksikkö saa virtansa integroidusta litiumioniakusta tai sitä voidaan käyttää verkkopistokkeesta.
Vauvayksikköä (kameraa) voidaan käyttää vain verkkopistokkeen kautta (virtaliitäntä).

Sisältyy toimitukseen:
  • Vauvayksikkö (kamera)
  • Vanhempien yksikkö
  • 2 x virtalähde (F-tyypin pistoke)
Käyttöohjeet


Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

PHILIPS AVENT

Erinomainen laatu näkyy yksityiskohdissa

Philips Avent -tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.

PHILIPS AVENTin Itkuhälyttimet

Jos haluat luotettavan itkuhälyttimen, käänny meidän puoleemme. Itkuhälyttimissämme on automaattinen lepoasetus, minkä ansiosta ne vapauttavat vähemmän sähkömagneettista säteilyä kuin kilpailevat mallit. Itkuhälyttimissä on myös käteviä yksityiskohtia, kuten unitoiminnolla varustettu musiikkitoiminto tai tähtitaivasprojektori.

Imetystuotteita

Imetystuotteet helpottavat äitien elämää. Helppokäyttöinen rintapumppu tai kätevä säilytysrasia tekevät arjesta hieman yksinkertaisempaa.

Philips Aventin pullot

PHILIPS AVENT on tunnettu innovatiivista tuttipulloistaan. Luonnonmukaisesti suunnitellut tuttipullot ovat omiaan käytettäväksi samanaikaisesti imetyksen kanssa. Tuttipullojen tärkeä ominaisuus on niiden vaatima imuteho, joka ei saa olla imettäessä vaadittavaa heikompi. Pullot on suunniteltu niin, ettei ruokkiminen synnytä niihin alipainetta, mikä helpottaa koliikkilasten syöttämistä. PHILIPS AVENTin pulloista juodessaan lapsi voi säädellä maidon virtausta aivan kuin imetystilanteessa. Tämän takia tuttipulloon ei tarvitse erikseen totutella, mikä helpottaa siirtymistä imetyksestä pulloon.

Philips Aventin tutit

Vanhempien elämän helpottaminen on meille tärkeää. Tämän takia PHILIPS AVENTin laadukkaissa tuteissa on monenlaisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pimeässä hohtaminen, ilmareiät ja luonnollinen muoto, joka mahdollistaa leuan ja ikenien luonnollisen muodostumisen.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: Philips Avent Connected Video-itkuhälytin SCD921/26
5
557 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 462
 
4 tähteä
| 86
 
3 tähteä
| 8
 
2 tähteä
| 1
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

Philips Avent Connected Video-itkuhälytin SCD921/26
Philips Avent Connected Video-itkuhälytin SCD921/26
ovh¹ 344,99 €
339,99 €