Philips AVENT Classic Tutti SCF172/72, 6-18 kk

Philips AVENT Classic Tutti SCF172/72, 6-18 kk


  • Philips AVENT Classic Tutti SCF172/71, 6-18 kk

Hinta 7,99 € Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Tuotenro: A161227

Philips AVENT Classic Tutti SCF172/72, 6-18 kk
Anatomiset, taipuvat ja symmetriset Philips Avent -tutit ottavat huomioon vauvan kitalaen, hampaiden ja ikenien kehityksen. Kaikki Avent-tutit on valmistettu silikonista, ja ne ovat mauttomia ja hajuttomia.

Kaikki Avent-tutit on valmistettu silikonista. Haju- ja makuneutraali.
Hygieeninen, kiinninapsautettava suojus pitää steriloidut tutit hygieenisinä. Voidaan steriloida myös höyryttämällä.
Turvarengas: Philips Avent -tutti on helppo poistaa milloin vain.

Tutteja on saatavilla eri kokoisia, vauvoille 0-18 kk. Huomioithan, että vauvasi tutti on kooltaan vauvan ikäryhmää vastaava.

Tuotetiedot:
  • Ei BPA-yhdisteitä
  • Lapsen rauhoittamiseen
  • Kehitysvaihe: 6-18 kuukautta
  • Täyttää korkeat turvallisuusstandardit
  • Toimitukseen kuuluu: 2 tuttia

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

Avent

Erityisyys on yksityiskohdissa

Philips Avent tuotteet valmistetaan syvällisen tutkimuksen ja kliinisen testauksen pohjalta. Tuotteet vastaavat kaikkiin vauvojen ja pikkulapsien kehitysvaiheiden tarpeisiin tehokkaalla ja turvallisella tavalla. Löydät valikoimasta tuotteita pulloruokinnasta ja imetyksestä aina ruuan säilytykseen ja lapsen hoitotoimenpiteisiin. Myös korkealuokkaiset elektroniset tuotteet, kuten itkuhälyttimet ja sähköiset rintapumput ovat Philips Aventin valikoiman kulmakiviä. Tuotteita voidaaan yhdistää toisiinsa joustavasti, jolloin ne palvelevat monipuolisesti ja pitkään.
Philips AVENT Classic Tutti SCF172/72, 6-18 kk
7,99 €
Suositut merkit