Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

osann Turvaistuin One360 Universe Grey
toistaiseksi loppuunmyyty
Hinta
249,95 €
Ilmainen toimitus!
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A268049

EAN: 4016428006469

osann Turvaistuin One360 Universe Grey
Syntymästä 36 kg saakka

The One and Only!
One360-turvakaukalolle on tunnusomaista ennen kaikkea ainutlaatuisuus.

Nimi kertoo kaiken: yksi turvakaukalo kattaa lapsen kaikki ikäryhmät - syntymästä alkaen! 360 asteen kääntömahdollisuus helpottaa pääsyä istuimelle molemmilta puolilta. One360-kaukalon niskatuen korkeutta voidaan säätää useita kertoja ja se kasvaa täten lapsesi mukana. Vyön korkeus säätyy automaattisesti, kun niskatukea säädetään. Lisäksi keskeltä säädettävä vyöjärjestelmä helpottaa käsittelyä. Sisäänkäännettävät Isofix-liittimet varmistavat myös, että kaukalo pysyy optimaalisesti paikoillaan ajoneuvossa.

One360 Turvakaukalo, joka seuraa lastasi alusta alkaen, kasvaa lapsesi mukana ja tarjoaa paitsi parhaan mahdollisen suojan myös parhaimman mukavuuden.

360° kierto
One360 voidaan kääntää 360° Isofix-alustalla kätevästi. Tämä antaa vanhemmille pääsyn molemmilta puolilta ilman ongelmia. Istuinsuunnan vaihtaminen on helppoa - joutumatta et joudu edes irrottamaan turvakaukaloa!

Istuimen asennon säätäminen
One360-kaukalossa on ylimääräinen lepoasento kasvot ajosuuntaan päin matkustettaessa. Joten jos lapsesi nukahtaa matkan aikana, kaukalo voidaan säätää helposti tasaisempaan asentoon.

Selkä menosuuntaan
Ryhmän 0 + / 1 ECE-hyväksynnän ansiosta 18 kg painavat pienet matkustajat voivat matkustaa selkä ajosuuntaan (reboarder). Tämä takaa entistä turvallisemman matkustamisen.

Ulosvedettävä Isofix-järjestelmä
Isofix-järjestelmä mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen ajoneuvoon. One360 voidaan mukauttaa yksilöllisesti turvaistuimeen ulosvedettävillä Isofix-liittimillä. Lisäksi turvakaukalo voidaan vaihtoehtoisesti kiinnittää ajoneuvon 3-pistevyöllä. Isofix-liittimet vedetään yksinkertaisesti sisään tätä tarkoitusta varten.

Säädettävä pääntuki
Pääntuen korkeutta voidaan säätää 10 kertaa. Tämä tarkoittaa, että kaukalo voidaan mukauttaa täydellisesti lapsen kokoon ja se kasvaa lapsen mukana syntymästä lähtien.

Pään lisätuki
Lisätuki pehmusteella tarjoaa lapsen päälle tukea ja mukavuutta, etenkin ensimmäisinä kuukausina. Kun lapsi kasvaa, pehmuste voidaan helposti poistaa.

Kasvava vyöjärjestelmä
Heti kun pääntuen korkeus on säädetty, vyöjärjestelmä säätyy automaattisesti. Tämä varmistaa, että olkahihnat ovat aina optimaalisessa asennossa eikä vanhempien tarvitse säätää niitä manuaalisesti.

Irrotettava pehmuste
One360 on varustettu pehmeällä pehmusteella. Tämä tarjoaa lisätukea etenkin pienemmille lapsille. Se voidaan helposti poistaa myöhemmin.

Optimaalinen sivutörmäyssuoja
Optimaalisen sivutörmäyssuojan saavuttamiseksi One360:n sivut suojaavat pitkältä matkalta mutta samalla lapsella on hyvä näkymä ikkunasta.

Tuotetiedot:
 • Irrotettava pään pehmuste
 • Irrotettava pehmuste
 • Vyö- ja lukkopehmusteet
 • 5-pisteinen valjaiden järjestelmä
 • Keskitetysti säädettävä vyöjärjestelmä
 • Kääntyy 360°, mikä mahdollistaa pääsyn molemmilta sivuilta
 • 10-kertaisesti korkeussäädettävä pääntuki
 • Vyöjärjestelmä säätyy automaattisesti, kun pääntuen korkeutta säädetään
 • Sisältää irrotettavan vauvan pehmusteen (toisen pehmusteen alla)
 • Isofix-liittimet sisäänkäännettävissä
Tekniset yksityiskohdat:
 • 0 - 36 kg syntymästä noin. 12 vuoteen saakka
 • Paino: 10 kg
 • Ulkomitat (leveys x korkeus x pituus): 49 x 58 x 43 cm
 • Istuimen mitat (leveys x korkeus x pituus): 30 x 47 - 70 x 33 cm
 • Kiinnitys: Ajoneuvon 3-pistevöillä tai Isofixilla
 • Asennusmahdollisuudet: Syntymästä enintään 18 kg saakka - selkä menosuuntaan päin Isofixillä ja Top Tether; Syntymästä enintään 13 kg saakka selkä menosuuntaan kolmepistevöillä, 9 - 18 kg kasvot menosuuntaan, 3-pistevöillä tai vaihtoehtoisesti Isofixillä

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Hinta
7,90 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: osann Turvaistuin One360 Universe Grey
5
207 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 170
 
4 tähteä
| 29
 
3 tähteä
| 4
 
2 tähteä
| 4
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme