Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

osann Lux Isofix Universe istuinkoroke, harmaa
toistaiseksi loppuunmyyty
Hinta
50,93 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A268046

EAN: 4016428006315

osann Lux Isofix Universe istuinkoroke, harmaa
Istuinkoroke, joka ei ole vain visuaalisesti vakuuttava, mutta tarjoaa myös mukavuuden nuorimmalle ja jota vanhempien on helppo käsitellä: Lux Isofix.

Isofix-järjestelmä mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen ajoneuvoon ja sisäänvedettävät Isofix-liittimet voidaan mukauttaa yksilöllisesti turvaistuimeen. Toinen kohokohta on vyön kiinnitys. Se ohjaa diagonaalisen vyön yksilöllisesti sovitettua vyöreittiä ja varmistaa, että se ei leikkaa lapsen kaulaan.

Suuri ja anatomisesti muotoiltu istuin on kehitetty ortopedisten periaatteiden mukaisesti tarjoamaan pienelle matkustajalle maksimaalisen mukavuuden. Mukavat käsinojat tekevät automatkoista miellyttävämmät.

Laajennettava Isofix-järjestelmä
Isofix-järjestelmä mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen ajoneuvoon. Sisäänvedettävillä Isofix-liittimillä Lux Isofix voidaan mukauttaa yksilöllisesti turvaistuimeen. Lisäksi lastenistuin voidaan kiinnittää myös ajoneuvon 3-pistevyöllä. Isofix-liittimet voidaan vetää sisään tai jatkaa tarvittaessa.

Vyökiinnitys
Vyökiinnitys varmistaa hihnan optimaalisen ohjauksen. Se mahdollistaa yksilöllisen säätämisen lapsen koon mukaan ja varmistaa, että ajoneuvon turvavyö ei leikkaa lapsen kaulaan.

Mukavat käsinojat
Varustettu mukavilla käsinojilla. Lux Isofix tukee lapsen oikeaa asentoa ja tarjoaa samalla maksimaalisen mukavuuden. Käsinojien alla oleva vyöohjain varmistaa, että ajoneuvon 3-pisteinen turvavyö kulkee optimaalisesti lapsen lantiota pitkin ja varmistaa siten, että vyö toimii oikein.

Anatomisesti muotoiltu istuinkuori
Suuri ja anatomisesti muotoiltu istuinpinta on kehitetty ortopedisten näkökohtien mukaisesti ja estää lasten jalkojen tunnottomuutta, etenkin pitkillä automatkoilla.

Irrotettava kansi
Mikäli pintaan tulee muutamia tahroja, tämä ei ole ollenkaan ongelma, koska istuimen kansi voidaan helposti poistaa ja pestä. Lisäksi istuinkuori on myös pehmeästi pehmustettu.

Sisältää asennustarvikkeita
Isofix-lisälaitteet sisältyvät jo toimitukseen. Näiden avulla Isofix-liittimien liittäminen autonistuimeen on helpompaa.

Tuotetiedot:
 • Isofix-liittimet sisäänvedettävissä
 • Hybridiratkaisu: the Lux Isofix voidaan asentaa joko Isofixilla tai ilman. Kun käytetään 3-pistevaljaita, Isofix-liittimet asetetaan yksinkertaisesti paikalleen.
 • Vyön kiinnitys optimoi vyön ohjaamisen
 • Iso, anatomisesti muotoiltu istuinpinta
 • Miellyttävät käsinojat
 • Optimaalinen vyön kulku vyöohjauksen ansiosta
 • Irrotettava ja pestävä istuinpeite
 • Sisältää sisäänajoiset Isofix-apuvälineet
Tekniset yksityiskohdat:
 • Lapsille, joiden paino on 15-36 kg. 3–12 vuotta
 • Paino: 2,5 kg
 • Ulkomitat (leveys x korkeus x pituus): 46 x 20,5 x 40,5 cm
 • Istuimen pinta (leveys x syvyys): 32 x 37 cm
 • Kiinnitys: Ajoneuvon 3-pistevyöllä tai Isofixilla
 • Asennussuunta: Ajosuuntaan

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Palvelut

Turvallisuuslupauksemme sinulle

Jo pienissäkin onnettomuuksissa turvaistuimeen voi tulla pieniä hiushalkeamia tai muita vaurioita. Nämä usein silmälle näkymättömät vauriot voivat vaarantaa lapsesi turvallisuuden. Me tarjoamme näitä tilanteita varten maksuttoman vaihdon turvaistuimellesi.

Lue lisää täältä

Suosituimmat tuotteemme