NUK Tuttisetti Nature 0-6 kk, vihreä, 4 kpl:n setti.
vastuullinen

NUK Tuttisetti Nature 0-6 kk, vihreä, 4 kpl:n setti.


Vaihtoehdot:
 • NUK Tuttisetti Nature 0-6 kk, punainen, 4 kpl:n setti.
 • NUK Tuttisetti Nature 0-6 kk, beige, 4 kpl:n setti.
 • NUK Tuttisetti Nature 0-6 kk, vihreä, 4 kpl:n setti.

Hinta
13,98 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A329501

NUK Tuttisetti Nature 0-6 kk, vihreä, 4 kpl:n setti.
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
NUK For Nature Tutti, leuka-ystävällinen muoto, valmistettu luonnonkumisesta lateksista, koko 1

Soother For Nature osoitteesta NUK on valmistettu 98-prosenttisesti luonnollisista raaka-aineista, koska luonnollinen rauhoittaa parhaiten.
Pehmeä nänni on valmistettu puhtaasta luonnonkumista ja nuken kovat osat kestävästä muovista*. Luonnonkumi on puhtaasti kasviperäinen raaka-aine, joka on erityisen pehmeää, lämmintä ja joustavaa. Tämä tarkoittaa, että vauva voi tuntea olonsa rauhalliseksi ja mukavaksi.

Mutta kun on kyse kestävyydestä, NUK ei pysähdy vain raaka-aineisiin, kun se käyttää nukkeaan NUK For Nature . NUK menee vielä askeleen pidemmälle. Sinun ja lapsesi tulevaisuuden vuoksi NUK pakkaa For Nature -nuket 100-prosenttisesti FSC-sertifioituun paperiin, jonka voit kierrättää paperijätteen kautta erittäin helposti.
Jotta hiilijalanjälki olisi vieläkin pienempi, NUK optimoi koko tuotantonsa vihreällä sähköllä raaka-aineista valmistukseen. Ilmastoystävällisyys on erityisen lähellä NUK sydäntä, ja siksi he jatkavat joka päivä työtään tullakseen entistä luonnollisemmiksi ja kestävämmiksi tiger .

Myös original NUK muoto on saanut inspiraationsa luonnosta: ylhäältä pyöreä ja alhaalta litteä. Näin NUK For Nature tutti asettuu vauvan suupieliin ja jättää tilaa kielelle. Lisäksi 95 prosenttia vauvoista hyväksyy sen, se on erityisen imetysystävällinen ja auttaa ehkäisemään hampaiden ja leukojen virheasentoja.

Nämä NUK nuket on valmistettu luonnonkumilateksista ja 100 % Saksassa. Ne ovat tietenkin BPA-vapaita ja täyttävät eurooppalaisen turvallisuusstandardin EN1400. Lue huolellisesti sisällä olevat varoitukset ja käyttöohjeet. Lateksista valmistetut nuket on vaihdettava yhden tai kahden kuukauden välein, mutta viimeistään silloin, kun ne alkavat tarttua.

Tuotetiedot:
 • Design : Vihreä
 • Valmistettu yli 98 % luonnollisista raaka-aineista
 • Valmistettu luonnonkumista ja kestävästä muovista*.
 • Tuotettu resursseja säästävällä tavalla vihreällä sähköllä, CO2-päästöjä vähennetty ja energiatehokkaasti valmistettu.
 • Original NUK Shape - luonnon inspiroima, erityisesti imetysystävällinen.
 • Auttaa ehkäisemään hampaiden ja leukojen virheasentoja.
 • BPA-vapaa
 • 100 % paperipakkaus
 • Toimituksen laajuus: 4 x NUK For Nature dummies
 • Sopii 0-6 kuukautta

*Tämä muovi on materiaali, joka on 100-prosenttisesti jäljitettävissä uusiutuviin luonnonvaroihin ISCC PLUS -sertifioidun massatasapainoprosessin avulla.

Sponsoroitu

product_detail_ad

Lisätarvikkeita

Vastuullisuus

Ympäristöä säästäviä materiaaleja

Ympäristöä säästäviin materiaaleihin kuuluvat maa- ja metsätalouden valvotusta viljelystä tai valvotusta kotieläintaloudesta peräisin olevat luonnon raaka-aineet, mutta myös uusiutuviin raaka-aineisiin (esim. sokeriruoko) perustuvat muovit ja kuidut. Valvottu viljely auttaa säästämään luonnonvaroja ja vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia (esim. torjunta-aineet). Biopohjaisten muovien tuotannossa käytetään vähemmän fossiilisia resursseja ja niiden päästöt ovat pienemmät kuin perinteisten muovien tuotannossa. On olemassa useita sinettejä, joista tunnistaa kestävistä materiaaleista valmistetut tuotteet. Tällaisia ovat esimerkiksi FCS®-merkki (Forest Stewardship Council), joka takaa kestävän metsänhoidon, LENZING ECOVERO -tuotemerkki, joka tuottaa kestävää viskoosia, tai Responsible Wool & Down -standardi, joka takaa eläinten hyvinvoinnin ja laidunmaiden kestävän käytön.

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: NUK Tuttisetti Nature 0-6 kk, vihreä, 4 kpl:n setti.
4.5
7 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 4
 
4 tähteä
| 3
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Tuttisetti Nature 0-6 kk, vihreä, 4 kpl:n setti.
NUK Tuttisetti Nature 0-6 kk, vihreä, 4 kpl:n setti.
13,98 €