NUK tutti Vapaa tyyli silikoni koko 2 vaaleanpunainen 4 kappaletta 6. kuusta

NUK tutti Vapaa tyyli silikoni koko 2 vaaleanpunainen 4 kappaletta 6. kuusta


Vaihtoehdot:
 • NUK tutti Vapaa tyyli silikoni koko 2 vaaleanpunainen 4 kappaletta 6. kuusta
 • NUK Tutti Free -tyyliset silikonikoko 2 sininen 4 kappaletta 6. kuusta

Hinta
13,80 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A291400

NUK tutti Vapaa tyyli silikoni koko 2 vaaleanpunainen 4 kappaletta 6. kuusta
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Uusi NUK Free -tyylinen silikoni-tutti: mallinnettu naisen rintaan imetyksen aikana.

Pienillemme on monia mielenkiintoisia seikkailuja, jotka löytyvät päivä päivältä. Tutti on luotettava ystävä, joka antaa vauvalle turvallisuuden ja rauhoittaa sitä. Riippumatta siitä, ovatko outot kasvot, omituiset kohinat tai outo ympäristö huolestuttaneet pientä, tutin tuttu ja vaistomainen imeminen tutille rentouttaa hänet nopeasti.

Keksijä tämän hyvä olosuhteen optimoimiseksi edelleen Ortodontisesti oikein tutista NUK on nyt tehnyt alkuperäismuodosta entistä paremman. Se on mallinnettu naisen rintaan imetyksen aikana, mikä sopii täydellisesti suuhun, kun vauva imee sitä. Tämän tutin erityispiirre: se on erityisen ohut ja kapea vähentämään hampaiden ja leuan painetta. Litteä imuosa ja sileä alapinta takaavat miellyttävän suun tunteen ja antavat kielelle runsaasti tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle. NUK-nukkeet sopeutuvat täydellisesti lapsen kitalaeseen ja siksi vauvat hyväksyvät ne erityisen nopeasti *. Ne tarjoavat rentoutumisen vauvoille ja heidän vanhempilleen.

Asiantuntijoiden suosittelema: Uudet NUK-tutit rauhoittavat kuin koskaan ennen.

Koska NUK: n vauvan terveellinen yleinen kehitys on erityisen tärkeää, jokainen NUK-vauva haluaa NUK on tutti, joka on lähellä luontoa ja sopii leukaan. Kehittämällä edelleen NUK Original -muotoa uusimpien lääketieteellisten havaintojen mukaan, uusi NUK-tutti rauhoittaa kuin koskaan ennen, koska tutun muodon takia jopa imettävät vauvat hyväksyvät tämän tutin hyvin. Imettävät äidit ovat vahvistaneet, että NUK-tutti ei vaikuta imetykseen *. Joten se tarjoaa jonkin aikaa rentoutumiseen ja rauhallisuuteen myös vastasyntyneille äideille.

Lisäksi NUK-tutit eivät aiheuta hampaiden ja leukojen vääristymiä. Tämän takaa kapea, litteä ja ohut imuosa. Se minimoi pieniin hampaisiin ja leukoihin kohdistuvan paineen ja jättää kielen tarpeeksi tilaa luonnolliseen imemiseen. Yksi syy siihen, miksi kätilöt, lastenlääkärit ja oikomishoidot arvostavat ja suosittelevat uutta NUK-tuttia.

Testitulokset puhuvat selvästi uuden tutin puolesta: 100% ** tutkituista oikomishoidoista vahvisti, että uusi NUK-tutti ei aiheuta leuan tai hampaiden väärinkäyttöä, 95% * vauvoista hyväksyy NUK-tutin, 90% * äideistä suosittelee sitä muille ja 92% * imettävistä äideistä vahvistaa, että uusi NUK-tutti ei häiritse imettämistä.

Kestävän kehityksen rakkaus: NUK-tutit, joissa on uudelleen käytettävät pakkaukset.

Kestävä kehitys on meille NUK: n prioriteetti. NUK haluaa antaa vanhemmille mahdollisuuden jatkaa pakkauksen käyttöä pakkaamisen jälkeen sen sijaan, että heittää sen pois. Jokainen NUK-tutti toimitetaan nyt tukevassa, uudelleen käytettävässä laatikossa, joka pitää tutin puhtaana ja suojaa sitä - ihanteellinen ratkaisu pitämään vauvan suosikkiystäväsi puhtaana ja kuivana ollessasi ulkona.

NUK Free -tyylinen silikoni-tutti on erityisen suositeltava. lempeä lapsen iholle.

NUK Free -tyylin tutti voi vakuuttaa paitsi rakastavasti valituilla motiiveilla ja väreillä. Tämä tutti on myös erityisen lempeä vauvan pehmeälle iholle suurten tuuletusaukkojen ja vähemmän kosketuspinnan ansiosta. Tutin litteässä painikkeessa on integroitu, huomaamaton rengas ja se on helppo tarttua pienimpiinkin käsiin. Kirkas silikonimateriaali on helppo puhdistaa ja on erityisen lämmönkestävä. Siinä ei ole haitallisia aineita, kiehuva, hajuton, läpinäkyvä ja sileän pinnan.

Kaikissa NUK-tutteissa on NUK Air -järjestelmä. Venttiilin kautta ilma pääsee imemästä. Tämä pitää siitä mukavan ja pehmeän ja lievittää leukaa.

* Riippumaton markkinatutkimus, 307 äitiä, Saksa 2017
** Riippumaton markkinatutkimus, 50 oikomishoidon tutkijaa, 50 lastenlääkäriä ja 50 kätilöä (edustava valinta), Saksa 2017

tuotetiedot:
 • Parannettu NUK: n alkuperäinen muoto - mallinnettu naisen rintaan imetyksen aikana, mikä sopii täydellisesti suuhun, kun vauva imee siinä
 • Ohut ja kapea nänikaula vähentävät leuan ja hampaiden painetta.
 • Litteä imuosa ja sileä alapinta - miellyttävään suun tunteeseen ja runsaasti tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle
 • Tukeva, uudelleenkäytettävä kuljetuslaatikko
Tekniset yksityiskohdat:
 • Koko: 2 6. kuusta (6 - 18 kuukautta)
 • Sarja: Vapaa tyyli
 • Ei sisällä BPA: ta
 • Materiaali: silikoni
 • 4 kappaletta pakkausta kohden

Lisätarvikkeita

Hinta
6,39 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK tutti Vapaa tyyli silikoni koko 2 vaaleanpunainen 4 kappaletta 6. kuusta
13,80 €