Vaihtoehtoja loppuunmyydylle tuotteelle

NUK Tutti Trendline silikoni koko 2 sininen / vihreä 4 kappaletta 6. kuusta
toistaiseksi loppuunmyyty

NUK Tutti Trendline silikoni koko 2 sininen / vihreä 4 kappaletta 6. kuusta


Vaihtoehdot:
 • NUK Tutti Trendline silikoni koko 2 sininen / vihreä 4 kappaletta 6. kuusta
  toistaiseksi loppuunmyyty
 • NUK Tutti Fashion Trendline silikonikoko 2 vihreä / vaaleanpunainen 4 kappaletta 6. kuusta

Hinta
9,54 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A291266

NUK Tutti Trendline silikoni koko 2 sininen / vihreä 4 kappaletta 6. kuusta
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Uusi NUK Trendline-silikoni tutti: mallinnettu naisen rintaan imettäessä.

Pienellesi on monia mielenkiintoisia seikkailuja, jotka voit löytää päivä päivältä. Tutti on luotettava ystävä, joka antaa vauvallesi turvallisuuden tunteen ja rauhoittaa sitä. Riippumatta siitä, häiritsivätkö pienet lapset outoja kasvoja, outoja ääniä tai outoa ympäristöä, tutin tuttu ja vaistomainen imeminen tutille rentouttaa pikkuisen nopeasti.

Tämän hyvä olosuhteen optimoimiseksi entisestään. , oikomishoidon tutin keksijä on nyt tehnyt NUK: sta alkuperäisen muodon entistä paremmaksi. Se on mallinnettu naisen rintaan imettäessä, mikä sopii täydellisesti suuhun, kun vauva imee sitä. Tämän tutin erityispiirre: se on erityisen ohut ja kapea vähentämään hampaiden ja leuan painetta. Litteä imuosa ja sileä alapinta takaavat miellyttävän suun tunteen ja antavat kielelle runsaasti tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle. NUK-nukkeet sopeutuvat täydellisesti lapsen kitalaeseen ja siksi vauvat hyväksyvät ne erityisen nopeasti *. Joten ne tarjoavat rentoutumisen sinulle ja vauvalle.

Asiantuntijoiden suosittelemat: Uudet NUK-tutit ovat rauhoittavat kuin koskaan ennen.

Koska vauvasi NUK: n terveellinen kehitys on sinulle niin tärkeä, me haluavat, että NUK-jokaisella NUK-vauvalla on tutti, joka on luonnollinen ja sopii heidän leukaansa. Kehittämällä edelleen leukaystävällistä NUK Original -muotoa uusimpien lääketieteellisten havaintojen mukaisesti, uusi tutti rauhoittaa paremmin kuin koskaan ennen, koska tuttu muoto tarkoittaa, että jopa imettävät vauvat hyväksyvät tämän tutin. Imettävät äidit ovat NUK: n vahvistaneet, että NUK-tutti ei häiritse imettämistä *. Joten tutti antaa sinulle uuden äidinä tai isänä jonkin aikaa rentoutua ja levätä.

Lisäksi NUK-tutit eivät aiheuta hampaiden ja leukojen vääristymistä. Tämän takaa kapea, litteä ja ohut imuosa. Se minimoi pienten hampaiden ja leuan paineen ja jättää kielen tarpeeksi tilaa luonnolliselle imemiseen. Yksi syy siihen, miksi kätilöt, lastenlääkärit ja oikomishoidot arvostavat ja suosittelevat uutta NUK-tuttia.

Testitulokset puhuvat selvästi uuden tutin puolesta: 100% ** tutkituista oikomishoidoista vahvisti, että uusi NUK-tutti ei aiheuta leuan tai hampaiden väärinkäyttöä, 95% * vauvoista hyväksyy NUK-tutin, 90% * äideistä suosittelee sitä ja 92% * imettävistä äideistä vahvistaa, että uusi NUK-tutti ei vaikuta imetykseen.

* Riippumaton markkinatutkimus, 307 äitiä, Saksa 2017
** Riippumaton markkinatutkimus, 50 hammaslääkäriä, 50 lastenlääkäriä ja 50 kätilöä (edustava valinta), Saksa 2017

Kestävyyden vuoksi: NUK tutti uusiopakkauksilla

Kestävä kehitys on meille NUK: n ensisijainen tavoite. Haluamme antaa vanhemmille mahdollisuuden jatkaa pakkausten käyttöä pakkaamisen jälkeen sen sijaan, että heittäisimme ne pois. Jokainen NUK-tutti toimitetaan nyt tukevassa, uudelleen käytettävässä laatikossa, joka pitää tutin puhtaana ja suojaa sitä - ihanteellinen ratkaisu suojaamaan vauvan suosikkiystävää lialta ja kosteudelta, etenkin kun se on ulkona.

NUK Trendline -silikonitutteri - rakastetuista maailman löytäjistä pieniin tyylikuvakkeisiin

NUK Trendline-tutti kiehtoo tyylikkäällä ja modernilla muotoilullaan ja muuttaa rakkaan maailman löytäjääsi pieniksi tyylikuvakkeiksi. Anatomisesti muotoiltu, litteällä painikkeella varustettu suulevy välttää painepisteitä kallistus- ja sivuasennossa, joten tutti on ihanteellinen nukahtamiseen. Kirkas silikonimateriaali on helppo puhdistaa ja on erityisen lämmönkestävä. Siinä ei ole haitallisia aineita, kiehuva, hajuton, läpinäkyvä ja sileän pinnan.

Kaikissa NUK-tutteissa on NUK Air -järjestelmä. Venttiilin kautta ilma pääsee imemästä. Tämä pitää sen pehmeänä ja muokattavana ja lievittää leukaa.

tuotetiedot:
 • Parannettu NUK: n alkuperäinen muoto - mallinnettu naisen rintaan imettäessä, mikä sopii täydellisesti suuhun, kun vauva imee sitä.
 • Ohut ja kapea nännikaula vähentävät leuan ja hampaiden painetta.
 • Litteä ilmaosa ja sileä alapinta - miellyttävään suun tuntuun ja runsaasti tilaa luonnolliselle imuliikkeelle
 • Tukeva, uudelleenkäytettävä kuljetuslaatikko
Tekniset yksityiskohdat:
 • Koko: 2 alkaen 6. kuukausi (6 - 18 kuukautta)
 • Sarja: Trendline
 • vapaa BPA: sta
 • 4 kappaletta per paketti

Lisätarvikkeita

Hinta
6,00 €
Hinta
6,39 €

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme