NUK Tutti Space Night koko 3 silikonikettu / tulikärpänen, 4 kpl

NUK Tutti Space Night koko 3 silikonikettu / tulikärpänen, 4 kpl


Hinta
15,92 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A305701

NUK Tutti Space Night koko 3 silikonikettu / tulikärpänen, 4 kpl
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
NUK Space Night: NUK-tutti valotehosteella

NUK Light-up -tutit auttavat vauvaa helposti löytämään tiensä unelmien maahan. Vauvoille turvallisen luminesoivan materiaalin ansiosta ne säteilevät pehmeää hehkua pimeässä ja löytyvät siksi nopeasti ja helposti yöllä.

NUK Space tutti: Antaa herkän vauvan ihon hengittää
Ilmaa ja rakkautta ihoon! Vauvan iho on herkkä ja herkkä. Vaikka vauva rakastaisi tuttiaan, imemisestä saatu sylki voi stressiä iholle. Siksi suunnittelemme NUK Space -tutin antamaan iholle ilmaa ja tilaa hengittää. Vaikutus, jonka 99% äideistä vahvistaa. * Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta Space-tutti ei ole vain lempeä iholle, vaan se näyttää myös hyvältä. Ja nyt mukana on tullut monia uusia malleja: tietysti NUK Space -tutin nännillä on alkuperäinen NUK-muoto, joka perustuu äidin rintaan imetyksen aikana. Joten NUK-tutit edistävät tervettä suun kehitystä, 95% vauvoista hyväksyy ne ** eivätkä aiheuta hämmennystä. ** Tutti on niin litteä, ohut ja kapea, että se sopii täydellisesti pieneen suuhun ja jättää tarpeeksi tilaa kielelle ja leuka liikkua luonnollisesti. Kätilöiden, lastenlääkäreiden ja oikomishoitajien ** sekä äitien vahvistama tosiasia. Anatomisesti oikea NUK-muoto on ihanteellinen, koska luonnollisen imemisen on osoitettu auttavan paitsi ottamaan ruokaa myös kehittämään tärkeitä taitoja, kuten asianmukaista nielemistä, pureskelua ja viime kädessä puhumista.

* Riippumaton markkinatutkimus, 114 äidit Saksa 2018
Riippumaton markkinatutkimus, 50 kätilöä, 50 lastenlääkäriä ja 50 oikomishoitajaa Saksa 2017
*** Riippumaton markkinatutkimus, 307 äitiä Saksa 2017

Rakkaudesta kestävään kehitykseen: NUK tutti uudelleenkäytettävillä pakkauksilla
Kestävyys on meille erittäin tärkeää. Haluamme antaa vanhemmille mahdollisuuden käyttää pakkaustamme pakkauksen purkamisen jälkeen sen sijaan, että heitettäisiin pois. Jokaisessa NUK-tutissa on nyt tukeva, uudelleenkäytettävä laatikko, joka pitää tutin puhtaana ja suojaa sitä - ihanteellinen ratkaisu vauvan suosikkikumppanin suojaamiseen lialta ja kosteudelta, erityisesti matkoilla.

Tuotetiedot:
  • Suunniteltu erityisesti vauvan erityisen herkälle iholle
  • Maksimaalinen ilmankierto suulevyn erittäin suurten aukkojen kautta
  • Pimeässä hehkuva painike - vaaraton luminoiva materiaali
  • Litteämpi imuosa ja tasaisempi alapinta - lisää tilaa luonnolliselle imuliikkeelle
  • Ínhalt: 4 kpl

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Tutti Space Night koko 3 silikonikettu / tulikärpänen, 4 kpl
15,92 €