NUK tutti Night & Day Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl

NUK tutti Night & Day Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl


Vaihtoehdot:
  • NUK tutti Night & Day Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl
  • NUK tutti Night & Day Gr. 2 silikonipoika 2 x 2 kpl

Hinta
11,67 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A306792

NUK tutti Night & Day Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Päivä päivältä pienimmillämme on paljon jännittäviä seikkailuja löydettävissä. Tutti on luotettava ystävä, joka antaa vauvoille turvallisuuden tunteen ja rauhoittaa heitä. Ei ole väliä onko outot kasvot, outo ääni tai outo ympäristö huolestuttanut pientä, se rentoutuu nopeasti taas tutun ja vaistomaisen imemisen kautta. Tämän hyvän olon tekijän optimoimiseksi leukaystävällisen tutin keksijä NUK on nyt tehnyt alkuperäisestä muodosta vieläkin paremman.
Se on mallinnettu imetyksen aikana naarasrinnasta, joka sopii täydellisesti suuhun. kun vauva imee sitä. Tämän tutin erityispiirre: se on erityisen ohut ja kapea vähentämään hampaiden ja leukojen painetta. Litteä imuosa ja sileä alapuoli takaavat miellyttävän suun tuntuman ja antavat kielelle runsaasti tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle. NUK-tutit sopeutuvat täydellisesti lapsen kitalaen, ja siksi vauvat hyväksyvät ne erityisen nopeasti *. Tällä tavoin ne takaavat vauvojen ja heidän vanhempiensa rentoutumisen.

Asiantuntijoiden suosittelema: NUK-tutti rauhoittaa kuin koskaan ennen.
Koska olemme erityisen huolissamme terveellisestä kokonaisuudesta vauvan kehityksen kannalta haluamme, että jokaisella NUK-vauvalla on luonnonläheinen ja leualle sopiva tutti. Leukaystävällisen NUK Original -muodon jatkokehityksen ansiosta uusimpien lääketieteellisten havaintojen mukaisesti NUK-tutti on rauhoittavampi kuin koskaan ennen, koska tuttu muoto tarkoittaa, että jopa imetetyt vauvat hyväksyvät tämän tutin hyvin. Imettävät äidit ovat vahvistaneet, että NUK-tutti ei häiritse imetystä *.
Joten se tarjoaa rentoutumista ja rauhaa jonkin aikaa, jopa uusille äideille. NUK-tutit eivät myöskään aiheuta hampaiden ja leuan vinoutumista. Kapea, litteä ja ohut imuosa varmistaa tämän. Se minimoi pieniin hampaisiin ja leukaan kohdistuvan paineen ja jättää kielelle riittävästi tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle. Vielä yksi syy, miksi kätilöt, lastenlääkärit ja oikomishoidot arvostavat ja suosittelevat NUK-tuttiä.Testitulokset puhuvat myös selvästi tutin puolesta: 100% ** haastatelluista oikomishoidoista vahvistaa, että NUK-tutit eivät aiheuta leukaa tai hammasta vääristymät, 95% * vauvoista hyväksyy NUK-tutin, 90% * äideistä suosittelee sitä ja 92% * imettävistä äideistä vahvistaa, että NUK-tutti ei heikennä imetystä.

* Riippumaton markkinatutkimus, 307 äitiä Saksa 2017.

Riippumaton markkinatutkimus, 50 oikomishoitoa, 50 lastenlääkäriä ja 50 kätilöä Saksa 2017.

Kestävän kehityksen rakkaudesta: NUK-tutti uudelleenkäytettävillä pakkauksilla
Kestävä kehitys on meille erittäin tärkeää. Haluamme antaa vanhemmille mahdollisuuden käyttää pakkauksiamme pakkauksen purkamisen jälkeen sen sijaan, että heittäisimme sen pois. Jokaisessa NUK-tutissa on nyt tukeva, uudelleenkäytettävä laatikko, joka pitää tutin puhtaana ja suojaa sitä - ihanteellinen ratkaisu vauvan suosikkikumppanin suojaamiseen lialta ja kosteudelta, erityisesti matkoilla.

NUK Trendline Night silikonitutti - täydellinen unen apuväline vauvalle
NUK Trendline Night -tutti on paitsi hauska käyttää päivällä, myös auttaa pienempiä löytämään tiensä unelmien maahan. Tutinpainikkeen vaarattoman luminesoivan materiaalin ansiosta suloiset kuviot loistavat pehmeässä hehkussa myös pimeässä. Anatomisesti muotoiltu litteällä napilla varustettu suulevy välttää painepisteet vatsa- ja sivuasennossa, mikä tekee tutista ihanteellisen nukahtamiseen. Kirkas silikonimateriaali on helppo puhdistaa ja se on erityisen lämmönkestävä. Siinä ei ole haitallisia aineita, kiehumisenkestävä, hajuton, läpinäkyvä ja sileä pinta.

Kaikilla NUK-tutilla on NUK Air -järjestelmä. Venttiilin avulla ilma pääsee poistumaan imuosasta. Tämä pitää sen mukavana ja pehmeänä ja helpottaa leukaa.

Tuotetiedot:
  • Pimeässä hohtava painike - vaaraton luminoiva materiaali.
  • Anatomisesti muotoiltu suukappale, jossa on litteä painike, jotta vältetään painepisteet altis ja sivuasennossa - ihanteellinen nukahtamiseen
  • Ohut ja kapea nännikaula vähentää leuan ja hampaiden painetta
  • Litteä imeminen osa ja sileä alaosa - lisää tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle
  • uudelleenkäytettävä tutti, ilman BPA: ta
  • 4 kappaletta

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK tutti Night & Day Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl
NUK tutti Night & Day Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl
11,67 €