❤ 10x babypoints ❤
❤ 10x babypoints ❤
Vain tänään!
00
t
00
min
00
s
Klikkaa tästäi
NUK tutti Genius Color Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl

NUK tutti Genius Color Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl


Vaihtoehdot:
  • NUK tutti Genius Color Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl
  • NUK tutti Genius Color Gr. 2 silikonipoika 2 x 2 kpl

Hinta
15,92 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A306774

NUK tutti Genius Color Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
NUK Genius: aina hyvä valinta
Kun valitset vauvalle tutin, monet vanhemmat luottavat NUK Geniusiin. Se tyydyttää vauvan luontaisen tarpeen imeä, rauhoittaa ja lohduttaa. Kun vauvat imevät aktiivisesti tuttia, tämä tukee suun ja leuan lihasten tärkeää harjoittelua ja edistää siten terveellistä suun kehitystä. Sen leukaystävällinen NUK-muoto on kehitetty lääketieteen asiantuntijoiden kanssa ja sitä optimoidaan jatkuvasti. Nyt leuanystävällistä muotoa on voitu parantaa entisestään, mikä tekee NUK Genius -tuuttimesta entistäkin hampaanystävällisemmän.

Optimaalinen istuvuus
Uusi Genius on erityisen pehmeä imevän osan yläpuoli ja sopeutuu siksi optimaalisesti vauvan kitalaen.

Enemmän tilaa
Erittäin tasainen imuosa tarjoaa kielelle vielä enemmän vapautta ja mahdollistaa luonnollisen imevät liikkeet. Kiitos sujuvan siirtymisen nännikaulasta imevään osaan, tutti tuntuu erityisen tutulta ja luonnolliselta vauvalle.

Vähemmän paineita leukaan ja hampaisiin
Geniusin nännikaula on vielä ohuempi ja kapeampi leuan ja hampaiden paineen vähentämiseksi. Kirkas silikonimateriaali on helppo puhdistaa ja on erityisen lämpötilan kestävä. Siinä ei ole haitallisia aineita, kiehumisenkestävä, hajuton, läpinäkyvä ja sileä. Moderneista en-aiheista ja väreistä NUK Genius Colour tekee visuaalisesti todellisen korkean valon ja täydellisen lisäyksen kaikkiin muodikkaisiin asuihin.

Rakkaudesta kestävyyteen: NUK-tutti uudelleenkäytettävillä pakkauksilla
Kestävä kehitys on meille erittäin tärkeää. Haluamme antaa vanhemmille mahdollisuuden käyttää pakkauksiamme pakkauksen purkamisen jälkeen sen sijaan, että heittäisimme sen pois. Jokaisessa NUK-tutissa on nyt tukeva, uudelleenkäytettävä laatikko, joka pitää tutin puhtaana ja suojaa sitä - ihanteellinen ratkaisu vauvan suosikkikumppanin suojaamiseen lialta ja kosteudelta etenkin matkoilla.

Tuotetiedot:
  • Vielä hampaisystävällisempi parannetun muodon ansiosta: vähemmän paineita leukaan ja hampaisiin
  • Kehitetty ja optimoitu hammaslääkäreiden avulla
  • Erittäin pehmeä päällinen sivu- ja erityisen litteä imuosa, erityisen ohut ja erityisen kapea nännikaula
  • Optimaalinen sopeutuminen kitalaelle ja enemmän tilaa kielelle
  • Uudelleenkäytettävä kuljetuslaatikko, BPA-vapaa
  • 4 kappaletta

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK tutti Genius Color Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl
NUK tutti Genius Color Gr. 2 silikonityttö 2 x 2 kpl
15,92 €