NUK-tutit Vapaa tyyli Night Gr. 1 silikonipoika 2 x 2 kpl

NUK-tutit Vapaa tyyli Night Gr. 1 silikonipoika 2 x 2 kpl


Hinta
15,92 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A306777

NUK-tutit Vapaa tyyli Night Gr. 1 silikonipoika 2 x 2 kpl
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
NUK Free style Night: NUK-tutti valotehosteella

NUK-pimeässä hohtava tutit auttavat vauvoja löytämään tiensä helposti unelmien maahan. Vauvoille turvallisen luminesoivan materiaalin ansiosta he lähettävät pehmeää hehkua pimeässä ja löytyvät siksi nopeasti ja helposti yöllä.

NUK Free -tyyppinen silikonitutti: malli naisrinnasta imetyksen aikana
Päivä päivältä pienimmillämme on paljon jännittäviä seikkailuja. Tutti on luotettava ystävä, joka antaa vauvalle turvallisuuden tunteen ja rauhoittaa sitä. Ei ole väliä onko outot kasvot, outo ääni tai outo ympäristö huolestuttanut pientä, tuttu ja vaistonvarainen tutin imeminen rentouttaa sen nopeasti. Tämän hyvän olon tekijän optimoimiseksi NUK, leukaystävällisen tutin keksijä, on tehnyt alkuperäisestä muodosta entistä paremman.
Se on mallinnettu imettävän naisen rinnasta, joka sopii täydellisesti suuhun, kun vauva imee sitä. Tämän tutin erityispiirre: se on erityisen ohut ja kapea vähentämään hampaiden ja leukojen painetta. Litteä imuosa ja sileä alapuoli takaavat miellyttävän suun tuntuman ja antavat kielelle runsaasti tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle. NUK-tutit sopeutuvat täydellisesti lapsen kitalaen, ja siksi vauvat hyväksyvät ne erityisen nopeasti *. Tällä tavoin ne takaavat vauvojen ja heidän vanhempiensa rentoutumisen.

Asiantuntijoiden suosittelemat: NUK-tutit rauhoittavat paremmin kuin koskaan ennen
Koska vauvan terveellinen kehitys on erityisen tärkeää tärkeä meille, haluamme, että jokaisella NUK-vauvalla on luonnonläheinen ja leualle sopiva tutti. Leukaystävällisen NUK Original -muodon jatkokehityksen ansiosta uusimpien lääketieteellisten havaintojen mukaisesti NUK-tutti on rauhoittavampi kuin koskaan ennen, koska tuttu muoto tarkoittaa, että jopa imetetyt vauvat hyväksyvät tämän tutin hyvin. Imettävät äidit ovat vahvistaneet, että NUK-tutti ei häiritse imetystä *.
Tällä tavoin se tarjoaa myös rentoutumista ja rauhaa uusille äideille jonkin aikaa. Lisäksi NUK-tutit eivät aiheuta hampaiden ja leuan vinoutumista. Kapea, litteä ja ohut imuosa varmistaa tämän. Se minimoi pieniin hampaisiin ja leukaan kohdistuvan paineen ja jättää kielelle tarpeeksi tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle. Vielä yksi syy, miksi kätilöt, lastenlääkärit ja oikomishoidot arvostavat ja suosittelevat NUK-tutteja. Testitulokset puhuvat myös selvästi tutin puolesta: 100% ** haastatelluista oikomishoidoista vahvistaa, että NUK-tutit eivät aiheuta leuka- tai hampaiden vääristymiä, 95% * vauvoista hyväksyy NUK-tutin, 90% * äideistä suosittelee sitä ja 92% * imettävistä äideistä vahvistaa, että NUK-tutti ei heikennä imetystä.

* Riippumaton markkinatutkimus, 307 äitiä Saksa 2017
** Riippumaton markkinatutkimus, 50 oikomishoitoa, 50 lastenlääkäriä ja 50 kätilöä Saksa 2017.

Rakkaudesta kestävään kehitykseen: NUK tutti uudelleenkäytettävillä pakkauksilla
Kestävyys on meille erittäin tärkeää. Haluamme antaa vanhemmille mahdollisuuden käyttää pakkauksiamme uudelleen purkamisen jälkeen heittämisen sijaan. Jokaisessa NUK-tutissa on nyt tukeva, uudelleenkäytettävä laatikko, joka pitää tutin puhtaana ja suojaa sitä - ihanteellinen ratkaisu vauvan suosikkikumppanin suojaamiseen lialta ja kosteudelta, erityisesti matkoilla.

NUK Free -tyyli silikonitutti on erityisen lempeä lapsen iholle
NUK Free -tyyppinen yön tutti ei voi vakuuttaa vain rakkaasti suunnitelluilla motiiveillaan. Tämä tutti on erityisen lempeä myös vauvan herkälle iholle suurten tuuletusaukkojen ja vähemmän kosketuspinnan ansiosta. Tutin litteässä painikkeessa on integroitu, huomaamaton rengas, ja sitä on helppo pitää pienimmissäkin käsissä. Kirkas silikonimateriaali on helppo puhdistaa ja se on erityisen lämpötilan kestävä. Siinä ei ole haitallisia aineita, kiehumisenkestävä, hajuton, läpinäkyvä ja sileä.

Kaikissa NUK-tutissa on NUK Air -järjestelmä. Venttiilin avulla ilma pääsee poistumaan imuosasta. Tämä pitää sen mukavana, pehmeänä ja muokattavana ja vähentää leuan painetta.

Tuotetiedot:
  • Hellävarainen iholla - suurten tuuletusaukkojen ja vähemmän kosketuksen ansiosta alue
  • Pimeässä hohtava painike - vaaraton luminoiva materiaali
  • Ohut ja kapea nännikaula vähentää leuan ja hampaiden painetta
  • Litteä imevä osa ja sileä alapuoli - miellyttävän suuhun ja runsaasti tilaa luonnolliselle imemisliikkeelle
  • Uudelleenkäytettävä tutti, ilman BPA: ta
  • 4 kappaletta

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: NUK-tutit Vapaa tyyli Night Gr. 1 silikonipoika 2 x 2 kpl
5
2 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 2
 
4 tähteä
| 0
 
3 tähteä
| 0
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 0
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

NUK-tutit Vapaa tyyli Night Gr. 1 silikonipoika 2 x 2 kpl
NUK-tutit Vapaa tyyli Night Gr. 1 silikonipoika 2 x 2 kpl
15,92 €