NUK Starterset Nature Sense -aterio syntymästä lähtien

NUK Starterset Nature Sense -aterio syntymästä lähtien


Hinta
59,36 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 3-7 arkipäivää

Tuotteita sarjasta NUK Nature Sense

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A254065

EAN: 4008600251811

NUK Starterset Nature Sense -aterio syntymästä lähtien
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
"Jälkeläiset on vihdoin täällä! Vastaleivotut äidit voivat nyt odottaa monia jännittäviä seikkailuja ja tutustua toisiinsa ja heidän vauvansa rauhaan. Ravinnolla on tässä erityisen tärkeä rooli. NUK Nature Sense -pullopullo, jossa on vastaava nuppi, joka on lähempänä äidin rintaa kuin koskaan ennen, varmistaa erityisen luonnollisen juomakokemuksen.

NUK Nature Sense Starter Set -aterian avulla voit tappaa useita lintuja yhdellä kivellä, koska houkutteleva lahjapakkaus sisältää paitsi kaksi NUK Nature Sense -pulloa, joissa on luonnollisia tia, mutta myös NUK Thermo Express -pullonlämmittimen, kaksi NUK Easy Learning -ruokalusikallista, maito-NUK-jauheannostelija ja suosittu NUK Genius -silikoni-tutti. Tämän ansiosta sinä ja vauvasi olette täysin varustettu aloitusaikana, eikä mikään estä rentouttavaa aloittamista uuteen elämään!

Toimituksen sisältö:
  • 2 x NUK Nature Sense -pullot, jotka on valmistettu polypropeenista (PP), 150 ml NUK Nature Sense -silikonipulla 0–6 kuukautta (koko S) teelle ja rintamaitoon, suojakorkki sulkee kaikki juoma-aukot vuotojenkestävästi ja ei ole BPA-vapaa
  • 1 x NUK Thermo Express -pullolämmitin erityisen nopeaan ja hellävaraiseen lastenruoan lämmittämiseen höyryllä
  • 2 x NUK Easy Learning -lusikot erityisen pitkällä, joustavalla kahvalla, helpottaa syvälasien tyhjentämistä
  • 1 x NUK maitojauheen annostelija maitojauhetta varten, kolme erikseen suljettavaa astiaa
  • 1 x NUK Genius silikoni tutti ""My"" Ensimmäinen NUK, 0 - 6 kuukautta, leukanmuotoinen NUK ja anatomisesti muotoiltu suulevy, erityisen pehmeä ja joustava, kannessa

NUK Thermo Express -pullonlämmitin - lämmin vauvanruoka nopeasti ja hellävaraisesti

Pullonlämmittimet ovat monien laitteiden joukossa, jotka helpottavat vanhempien elämää, koska ne toimittavat maidon ja myöhemmin vauvanruoat oikeaan lämpötilaan. Äskettäin leipotut vanhemmat tietävät ongelman: Tarkastelemalla katseita lämpömittarilla - onko pullo liian kuuma tai liian kylmä? Mikä on maidon ihanteellinen lämpötila? Käytännöllisen NUK Themro Express -pullonlämmittimen avulla tämä on nyt menneisyys. Vain 90 sekunnissa * maito lämmitetään varovasti oikeaan lämpötilaan ja kaikki tärkeät ravintoaineet ja vitamiinit säilyvät.

NUK Thermo Express -lämmittimen käyttö on erittäin helppoa: Täytä laite vastaavalla määrällä vettä pullossa tai purkissa ja laita lastenruoat pullonlämmittimeen korin avulla. Paina painiketta ja laite lämmittää vauvanruoat nopeasti ja varovasti vain 90 sekunnissa * käyttämällä höyryä oikeaan lämpötilaan. Lämmitysvaihetta osoittaa integroitu ohjauslamppu. Heti kun täytetty vesimäärä on haihtunut, laite sammuu automaattisesti. NUK Thermo Express -pullojenlämmitin sopii kaikkiin kaupallisesti saataviin purkkeihin ja pulloihin.

Tilaa säästävä ja kevyt NUK Thermo Express tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden. Siinä on ylikuumenemissuoja ja se kytkeytyy itsestään pois lämmityksen jälkeen - suojaa samalla ympäristöä. Erillinen kori toimii purkipidikkeenä, jolloin pullot ja panimot lasit voidaan helposti sijoittaa laitteen sisään ja poistaa yksiköstä, jolloin pullonlämmitin on helppo puhdistaa.

* Huoneesta juomalämpötilaan - kuumentamalla 120 ml nestettä 240 ml pullossa."

Lisätarvikkeita

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Starterset Nature Sense -aterio syntymästä lähtien
59,36 €