NUK Set The Baby 2020 -sarja
Hinta
8,69 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitusaika: n. 4-7 arkipäivää

Tuotteita sarjasta NUK Nature Sense

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A299418

EAN: 4008600362487

NUK Set The Baby 2020 -sarja
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
NUK Baby 2020 Edition: Tervetuloa uuteen vuosikymmeneen!
Ainutlaatuisen Baby 2020 Editionin ansiosta NUK on lämpimästi tervetullut kaikille uusille vuosikymmenille. Leikkisä motiivi sopii jokaiseen suloiseen asuun ja kaikkiin jännittäviin seikkailuihin, joita uusi vuosikymmen on varannut pienimmillemme. Rajoitetun NUK Baby Edition 2020 -tuotteen ensiluokkaisilla tuotteilla nuoret ja vanhat ovat täydellisesti valmistautuneet jännittävään aikaan, joka on täynnä virstanpylväitä ja onnellisuuden hetkiä.

NUK Nature Sense -tuttipullo
Emme voi korvata Luontoäiti - mutta voimme ottaa hänet roolimallimme. Siksi me NUK olemme tehneet tehtävämme tulla vielä lähemmäksi luontoa ja kehittäneet uuden NUK Nature Sense -pullon. Tämän pullon erityispiirre: nännin hienot juomiaukot on mallinnettu äidin rintojen maitokanavista ja tekee siitä pullon, jolla vauva voi nauttia monipuolisesta tutusta juomisen tunteesta ja ennen kaikkea luonnollisesta juomisen virtaus. Ja juuri siitä olemme erityisen huolissamme, koska luonnollisen tunteen ollessa pullon ruokinnassa vaihtuminen rintaruokinnasta rintaruokintaan on erittäin helppoa ja suuri ilo sinulle ja lapsellesi.

Äidin rinnan mallinnettu - NUK Nature Sense -tuttipullon nasta
NUK Nature Sense -tuttipullon nasta on yhtä lähellä äidin rintaa kuin koskaan ennen ! Tämä juomapullo sopii erityisesti äideille, jotka eivät voi imettää, jotka yhdistävät imetyksen ja pullon ruokinnan tai jotka haluavat tottua vauvansa juomaan pullosta. Erityisen leveä ja joustava nännin huulten lepo antaa lapsellesi luonnollisen pukeutumisen ja innovatiivinen Anti-Colic-venttiili mahdollistaa rintamaista juomista pysähtymättä, mikä estää vauvaa nielemästä ilmaa. Nännin erityisen pehmeä kärki sopeutuu suuhun hyvin joustavasti, samalla tavalla kuin nänni. Tämän ansiosta lapsesi on paljon helpompi sanoa hyvästit rintoihin ja innovatiivinen juomapullo tarjoaa myös NUK: lle todellisen lisäarvon, koska nyt isä voi nousta yöllä, ottaa jälkeläisi ravinnon ja antaa sinulle näin muutama tunti arvokasta unta.

NUK Genius: aina hyvä valinta
Kun valitset vauvalle tutin, monet vanhemmat luottavat NUK Geniusiin. Se tyydyttää vauvan luontaisen tarpeen imeä, rauhoittaa ja lohduttaa. Jos vauva imee aktiivisesti tuttiä, se tukee suun ja leuan lihasten tärkeää harjoittelua ja edistää siten terveellistä suun kehitystä. Sen leukaystävällinen NUK-muoto on kehitetty lääketieteen asiantuntijoiden kanssa ja sitä on optimoitu jatkuvasti. Nyt on pystytty parantamaan oikomishoidon oikeaa muotoa ja siten tekemään NUK Genius -tutista vieläkin hampaanystävällisempi.

Optimaalinen säätö
Uusi Genius-tutti on erityisen pehmeä imukappaleen yläosassa ja sopeutuu siksi optimaalisesti vauvan kitaloon.

Lisää vapautta
Erittäin tasainen imuosa tarjoaa kielelle vielä enemmän vapautta ja mahdollistaa luonnollisen imevät liikkeet. Kiitos sujuvamman siirtymisen nännikaulasta imevään osaan, tutti tuntuu erityisen tutulta ja luonnolliselta vauvallesi.

Vähemmän paineita leukoihin ja hampaisiin
Genius-nännin kaula on vieläkin ohuempi ja kapeampi, mikä vähentää leuan ja hampaiden painetta. Kirkas silikonimateriaali on helppo puhdistaa ja se on erityisen lämmönkestävä. Siinä ei ole haitallisia aineita, kiehumisenkestävä, hajuton, läpinäkyvä ja sileä pinta.

NUK Genius - terveellisen kehityksen tutti.

tuotetiedot:
  • NUK Nature Sense tuttipullo
  • NUK Genius: aina hyvä valinta
  • Perustuu äidin rintaan - NUK Nature Sense -vauvan tutti pullo
  • Optimaalinen säätö
  • Enemmän vapautta
  • Vähemmän paineita leukoihin ja hampaisiin
Toimituksen sisältö:
  • 1x NUK Genius -silikonitutti, 0-6 kuukautta
  • 1x NUK Nature Sense -pullo polypropeenista (PP), 150 ml sisältöä, 0-6 kuukautta S (erittäin hieno rei'itetty = äidinmaidolle, teelle, vedelle)

Lisätarvikkeita

Hinta
14,51 €
Hinta
3,59 €
(7,18 € / 1l)

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Set The Baby 2020 -sarja
8,69 €