15% turvaistuinlöydöistä 🚗
15% turvaistuinlöydöistä 🚗
Kopioi etukoodi:
ISTU4829
00
t
00
min
00
s
Varmista etukoodi
NUK Sensitive Full silikoni-nukke 0-6 kuukautta, 2 kpl

NUK Sensitive Full silikoni-nukke 0-6 kuukautta, 2 kpl


Vaihtoehdot:
  • NUK Sensitive Full silikoni-nukke 0-6 kuukautta, 2 kpl
  • NUK Tutti täynnä herkkä silikoni koko 1 vihreä / sininen 4 kappaletta syntymästä alkaen

ovh¹
16,98 €
Hinta
16,13 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotekuvaus

Sponsoroidut tuotteet

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Tuotenro: A288697

NUK Sensitive Full silikoni-nukke 0-6 kuukautta, 2 kpl
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
NUK-herkkä tutti: erityisen lempeä läheisillemme.

Pienen syntyessäsi jopa tuorein ja hellä vauvan iho on erityisen herkkä. Tästä syystä NUK Sensitive on NUK kehittänyt Senstive-tutin vauvojen perustarvikkeisiin. Tämä tutti on valmistettu 100% erittäin pehmeästä silikonista ja on siksi erityisen lempeä herkälle vauvan iholle. Joustavan ja hieman kaarevan muodonsa ansiosta se pesii pientä kasvoa vasten melkein kuin toinen iho. Lisäksi nenä ei ole peitetty, eikä siksi hengittämistä ole vaikeutettu rakkaallesi.

NUK Sensitive tutti on saatavana eri väreinä. Suunnittelu Silikoni tutti on raikas ja monipuolinen, joten vastaava versio näyttää hyvältä kaikissa asuissa. Tilaa säästävä pakkaus toimii myös käytännöllisenä kuljetuslaatikkona ja sitä voidaan käyttää myös hygieniavalmistukseen mikroaaltouunissa. Tutti sopii vastasyntyneille lapsille, pikkuille tutkijoille 18 kuukaudeksi. Joten rakkaasi aloittaa erityisen lempeästi heidän jännittävään elämäänsä!

NUK-tutti: Luonto roolimallina

Koska elämäsi alku on erityisen jännittävää pienellesi, se on erityisesti NUK On tärkeää, että vauva tuntuu mukavalta ja voi kehittyä esteettömästi koko ajan. NUK-tutin erityinen muoto tarjoaa hyvän olon hyväksi: imuosa ei ole vain erityisen pehmeä, vaan muistuttaa myös äidin rintaa imettäessä. Muoto tukee luonnollista imemisliikettä, jolla on tärkeä merkitys tiikerin lisäksi syömisessä ja oppimisessa. Tämän vaistoprosessin aikana vauvat koordinoivat monia lihaksia ja harjoittavat niitä samanaikaisesti. He tarvitsevat nämä lihakset myöhemmin niellä, pureskella ja puhuvat kunnolla.

Kun rakkaasi kasvaa jatkuvasti, leuat ja kitala kasvavat tasaisesti. NUK Sensitive Tutti on siksi saatavana kahdessa koossa, jotta se voidaan valita lapsen iän mukaan kullekin kasvuvaiheelle. Muodon, koon ja materiaalin ansiosta tutin ylimääräinen pehmeä imuosa mukautuu mukavasti vauvan suuhun ja jättää tarpeeksi tilaa imemiseen sekä kielelle ja hampaille. Tämä vähentää hampaiden tai leukojen vääristymisen riskiä. Asiantuntijat ovat myös vakuuttuneita: 90% NUK: n puolesta tutkituista lastenlääkäreistä suosittelee tätä NUK Weiterempfehlen *: n oikomisesti oikeaa tutia.

Kestävyyden vuoksi: silikoniluttimet, joissa on uudelleen käytettävä tuttirasia

Pakkausten läheisyys on meille erittäin tärkeätä NUK: lle. haluaisi NUK antaa NUK: n vanhemmille mahdollisuuden jatkaa pakkauksen käyttöä pakkaamisen jälkeen sen sijaan, että heittää sen pois. Jokainen NUK-tutti toimitetaan vakaassa, uudelleen käytettävässä kuljetuslaatikossa. Tämä pitää vastaavan tutin puhtaana ja tarjoaa suojan - ihanteellinen ratkaisu suojelemaan vauvan rakkaimpia seuralaisia ??lialta ja kosteudelta, etenkin ollessa ulkona.

Tuotetiedot:
  • 100% erityisen pehmeää silikonia, erityisen lempeää
  • Suunnittelu: vaaleanpunainen / violetti
  • Koko: Koko 1 (0 - 6 kuukautta)
  • Sopii vastasyntyneet
  • Alkuperäinen NUK-muoto, joka on samanlainen kuin naispuolinen rinta
  • Erittäin pehmeä imuosa vähentää hampaiden ja leukojen vääristymien riskiä
  • Ei sisällä BPA: ta
  • 4 kpl
  • Saatavana eri väreinä

Sponsoroitu

product_detail_ad

Toimitustiedot

Toimitus:

Toimitamme vain Suomeen, poislukien Ahvenanma. Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 5,90 euroa tilatessa PostNordin noutopisteeseen. Yli 100 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Kotiinkuljetuksesta veloitamme 14,90 euroa tavaroiden arvosta riippumatta.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Arvostelut

Asiakkaidemme tuotearvostelut: NUK Sensitive Full silikoni-nukke 0-6 kuukautta, 2 kpl
4.5
27 asiakasarvostelua
 
5 tähteä
| 19
 
4 tähteä
| 5
 
3 tähteä
| 2
 
2 tähteä
| 0
 
1 tähti
| 1
Mikä on eKomi?

100% aito asiakaspalaute

Kaikki tuotearvostelut ovat oikeilta asiakkailta, jotka ovat ostaneet tuotteen meiltä.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Sensitive Full silikoni-nukke 0-6 kuukautta, 2 kpl
NUK Sensitive Full silikoni-nukke 0-6 kuukautta, 2 kpl
ovh¹ 16,98 €
16,13 €