NUK Nursing Nature asetti järkeä
Hinta
54,10 €
Ilmainen toimitus alk. 100,00 €
Hintaan sisältyy ALV.
Toimitus noin 4-7 arkipäivää

Tuotteita sarjasta NUK Nature Sense

Tuotekuvaus

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua

Myös näitä tuotteita ostettiin

Sponsoroidut tuotteet

Tuotenro: A229316

EAN: 4008600276555

NUK Nursing Nature asetti järkeä
Tämä teksti on käännetty automaattisesti.
Manuaalinen rintapumppu Jolie
Äidit vaativat usein joustavuutta ja liikkuvuutta - ja imettäminen ei ole aina mahdollista. moderni Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että vauvan on tehtävä ilman arvokasta rintamaitoa! Maidon pumppaus ja ruokinta pullolla voivat olla järkevä vaihtoehto. NUK Jolien manuaalinen rintapumppu kehitettiin yhteistyössä imetysasiantuntijoiden kanssa ja viimeisimpien lääketieteellisten havaintojen perusteella, jotta pumppaus olisi mahdollisimman vaivatonta, lempeää ja tehokasta. Innovatiivisen tekniikan ja hienostuneen toiminnallisuuden ansiosta NUK Jolien pumppauskapasiteetti on erityisen korkea. Silikoni tyynyn erityiset pimples stimuloivat maidon virtausta. Pehmeä silikonityyny sopii ihanteellisesti rintaan ja antaa iholle miellyttävän tunteen. Pumpun vipu on ergonomisesti muotoiltu ja toimii erityisen tasaisesti. Imuvoimaa voidaan myös säätää erikseen pumpun vivun avulla: Mitä kauemmin sitä painetaan, sitä suurempi imulujuus on. Kaikki rintapumpun yksittäiset osat voidaan helposti purkaa ja koota puhdistusta varten.

Tuotetiedot:
 • Yhdistää korkea hyötysuhde, sujuvuus ja yksinkertainen käyttö
 • Pehmeät silikonityynyt erityisillä napoilla stimuloivat maidon virtausta
 • Ergonominen, tasaisesti toimiva pumpun vipu
 • BPA-vapaa
Nature Sense juomapullo 150 ml

NUK Nature Sense -pullopullo
Emme voi korvata Äiti Luonto -asetusta, mutta hän voi ottaa meitä roolimalleina. Siksi me NUK Sensessä olemme tehneet tehtävästämme vielä lähemmäksi luontoa ja kehitimme tällä tavoin uuden NUK Nature Sense -pullon.
Tämän pullon erityistä on, että nupun hienot juoma-aukot mallinnettiin äidin rintojen maitokanaviin ja tee siitä pullo, jolla vauvat voivat nauttia täysin tutusta juomistunneesta ja ennen kaikkea luonnollisesta juomisen virtauksesta.
Ja juuri tästä me välitämme, koska luonnollinen tunne pullon ruokinnan aikana, vaihtaminen imetyksestä pullon ruokintaan on helppoa ja hauskaa sinulle ja vauvalle.

Äidin rinnan perusteella - NUK Nature Sense -pullon nipu >
NUK Nature Sense -pullon tutti on lähempänä äidin rintaa kuin koskaan ennen! Tämä juomapullo on erityisen sopiva äideille, jotka eivät voi imettää, jotka yhdistävät imettämisen ja pullon ruokinnan tai jotka vain haluavat tottuneen vauvansa juomaan pullosta.
Nupun erityisen leveä ja joustava huulimatto antaa vauvallesi mahdollisuuden. aloittaa luonnollisesti, ja innovatiivisen antikoliikkventtiilin avulla voit juoda kuin rinta pysähtymättä ja estää vauvaa nielemästä ilmaa.
Erittäin pehmeä nänni-kärki mukautuu suuonteloon erittäin joustavasti, samanlainen kuin nänni. . Tämän ansiosta lapsesi on paljon helpompaa sanoa hyvästit rintaan ja innovatiivinen juomapullo tuo sinulle myös NUK: lle todellista lisäarvoa, koska nyt isäsi voi nousta yöllä, ottaa jälkeläisten ravitsemus hänen käsiinsä ja antaa sinulle muutaman tunnin arvokkaan unen.

Mitä luonnollisella pullolla on vielä tarjontaa
Nature Sense -pullopuoli on valmistettu korkealaatuisesta polypropeenista, BPA-vapaa ja erityisen kestävä. Erittäin leveä pullonkaula tekee täyttämisestä ja puhdistamisesta erittäin helpon. Suojakorkki sulkee suoraan ja turvallisesti kaikki hienot juoma-aukot, jotta juomapullo osoittaa olevansa myös uskollinen seuralainen tien päällä.
Käytännöllisen pullon ja luonnollisen tutin yhdistelmä on tässä toteutettu ihanteellisesti, koska sinun ja vauvasi ei pidä unohtaa mitään.

Tuotetiedot:
 • Optimaalinen, rauhallinen ja luonnollinen juomavirtaus hienojen ja vaihtelevien juoma-aukkojen läpi, jotka perustuvat äidin rintaan.
 • Leveä, joustava huulileikkaus, jossa on erityisen pehmeä kärki, joka on samanlainen kuin äidin rintakehä
 • Innovatiivinen anti-koliikkaventtiili estää ilman nielemistä
 • Korkealaatuisesta polypropeenista (PP) valmistettu pullo on erityisen kestävä
 • BPA-vapaa
 • lapsille 0 - 6 kuukautta, S (ohut nestemäinen ruoka ja rintamaito)
 • Tilavuus: 150 ml
rintamaito Luontosäiliö Sense 150 ml
Ensimmäisinä elinkuukausina jälkeläiset pitävät juuri leivottuja äitejä erityisen kiireisissä. Pelaaminen, halaaminen ja kävelymatkan välillä - täällä on täytetty päivittäinen rutiini. Jotta muumio voi hemmotella itseään rentouttavalla tauolla, se on yksinkertainen ja mukava ratkaisu maidon pumppaamiseen. Uusi NUK Nature Sense -maitoastia toimii all-in-one-ratkaisuna, johon voit paitsi pumpata vauvalle terveellistä ja ravitsevaa rintamaitoa, myös varastoida, valmistaa ja sitten syöttää sitä. NUK: n uuden äidinmaitoastian erityisominaisuus: integroitu rintapumpasovitin - varmistaa, että voit pumpata maidon helposti säiliöön NUK-käsikirjan tai sähköisen rintasyövän avulla ilman, että sinun tarvitsee täyttää uudelleen. Käytännöllinen silikonisulkulevy estää sitten nesteen vuotamisen ja varmistaa, että sitä voidaan varastoida tai varastoida turvallisesti. Rintamaitoastiat voidaan helposti pinota, koska ne eivät kaatu silikonikannen liukumattomuuden vuoksi. Kun vauvan pieni vatsa murisee, sinulla on ruoka heti käsillä ja yhdessä yhteensopivien NUK Nature Sense -sisäpienien kanssa et voi vain tyydyttää nälkääsi, mutta samalla antaa pienelle aarteellesi luonnollisen ja miellyttävän juomavirtauksen.

NUK Nature Sense -maitorasian avulla voit hyötyä äidinä itsenäisyydestä imetyksen aikana ja luoda vapaan tilan, jonka tarvitset toisinaan hengittääksesi ja lataaksesi akkuja. Vauvasi saa silti kaikki rintamaitoon sisältyvät ravintoaineet. Tutustu NUK: n hyödyllisten astioiden käytännön toimintoihin.

Tuotetiedot:
 • Tilavuus: 150 ml
 • 2 x rinta maitosäiliöt pakkauksessa
 • sopii kaikille NUK Nature Sense -tepsille
 • Soveltuu myös puurolle
 • Materiaali: polypropeeni (PP)
 • Jäähdyttämistä ja jäädyttämistä varten
 • Helppo lämmittää vauvan NUK-ruoanlämmittimessä.
NUK-hoitotyynyt
Imetysten aikana ja joskus jopa raskauden aikana rinta menettää rintamaitoa uudestaan ??ja uudestaan. Hoitotyynyt imevät karkaavan maidon ja estävät vaatteiden kastuvan. NUK: lla on oikea hoitotyyny jokaiselle äidille, jokaiselle tarpeelle ja tilanteelle. Ultra Dry on NUK: n kehittämät imettämisen mukavat tyynyt vaativille äideille. Ne tarjoavat maksimaalisen turvallisuuden ja käyttömukavuuden. NUK Ultra Dry Comfort -hoitotyynyt ovat erittäin imukykyisiä, koska neste varastoidaan turvallisesti hoitotyynyyn erityisellä sisäkerroksella, jolla on nestevarasto. Hoitotyynyt ovat erityisen kiltti iholle. Sen hengittävä ulkokerros päästää ilman sisään, mutta ei kosteutta. Tämä vähentää ihon ärsytystä. Supersoft-sisäfleecen ansiosta hoitotyynyt eivät tartu rintaan ja ovat siksi erityisen hellävaraisia ??iholle. Pehmeän imukykyisen ytimen ansiosta hoitotyynyt ovat erityisen pehmeitä ja tarjoavat erittäin korkean käyttömukavuuden. NUK Ultra Dry -hoitotyynytyynyt takaavat täydellisen istuvuuden. Niiden halkaisija on suurempi ja sopii täydellisesti rintaan. Kehoon sopivan tyynymuodon takia hoitotyynyjä ei käytetä ja ne ovat huomaamatta kuin perinteiset hoitotyynyt. Kiinnitys NUK-nauhalla hoitotyynyt voidaan kiinnittää tukevasti rintaliiviin. NUK Ultra Dry -hoitotyynytyynyt ovat erityisen hygieenisiä, koska ne on pakattu erikseen. Tämä on erityisen kätevä tien päällä. Hoitotyynyt on pakattu käytännölliseen 60-luvun laatikkoon, jotta ne voidaan sulkea repiä uudelleen.

Tuotetiedot:
 • Erittäin imukykyiset: Suurin säilytystilavuus erityisestä johtuen sisäkerros nestevarastolla
 • Ihoystävällinen ja hellävarainen: hengittävä ulkokerros varmistaa ilman kiertämisen ja yläpehmeä sisempi fleece ei tartu ihoon
 • Täydellinen istuvuus: Kehoon sopiva tyynyn muoto suurennetulla halkaisijalla mukautuu täydellisesti rintaan eikä kuluu rinnassa
 • Turvallinen: Kiinnittävät NUK-liuskat varmistavat tukevan kiinnityksen rintaliivissä
 • Erityisen hygieeninen - erikseen pakattu
Sisältää toimituksen:
 • 1 x manuaalinen rintapumppu
 • 2 x 150 ml juomapullo Nature Sense
 • 1 x adapteri
 • 1 x rintamaidon säilytysastia
 • 2 x erittäin kuivaa imetyksen mukavuustyynyä

Toimitustiedot

Toimitus:

Tilaukset toimittaa PostNord. Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpänä sijaitsevaan MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi Siwaan tai Matkahuoltoon. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Noutamatonta tilausta säilytetään noutopisteessä 14 päivää, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Voit seurata paketin kulkua PostNordin kotisivuilla.

Tavallisesti toimitusaika on 3–7 arkipäivää sen jälkeen, kun olet vastaanottanut meiltä lähetysvahvistuksen. Lähetysvahvistus lähetetään heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Tähän voi kulua 1–2 arkipäivää.

Alle 100 euron tilauksiin lisätään toimituskulut 9,90 euroa.

Merkki

NUK

NUK: inspiraatiota elämän alkutaipaleelle

NUK perustaa tuotteidensa suunnittelun tutkimustiedon ja vanhempien kokemusten varaan. NUKin valikoimassa on tuotteita lapsen jokaista kehitysastetta varten, joten lapsen iästä riippumatta hän voi nauttia näistä laadukkaista Saksassa valmistetuista tuotteista. Kaikki tuotteet ja niiden valmistusprosessit tarkastetaan säännöllisesti, jotta tuotteet pysyvät taatusti laadukkaina.

NUK ymmärtää elämää.

Suosituimmat tuotteemme

NUK Nursing Nature asetti järkeä
NUK Nursing Nature asetti järkeä
54,10 €